hu en
2019. Június 20. 20:06  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Csütörtökön is két edzést vezényelt a szakmai stáb

Szombaton már felkészülési mérkőzésen lép pályára a csapat.

Csütörtökön ismét két edzéssel folytatódott csapatunk ausztriai edzőtábora. A reggelit szokás szerint nyolc és kilenc óra között kellett elfogyasztania a játékosoknak, majd tíz órakor már a pályán melegítettek a keret tagjai – ezúttal már a szerdán megérkező, öt válogatott labdarúgó is bekapcsolódott a közös munkába. A nagyjából kilencven perces gyakorlás végén a befejezéseken volt a hangsúly, a négy kapus számára nem túl hálás feladat alatt nem ritkán három-négy csapattárs támadta a kaput.

Az ebédet követő pihenő után fél ötkor videózás várt a játékosokra, majd öt órakor kezdődött a délutáni tréning. A második edzésen a cicázás után a támadó-, illetve a védekezőjátékosok is különböző taktikai elemeket gyakoroltak. Ezeket a meccsszituációban először szombaton 17:00 órakor Tarcsafürdőn próbálhatja ki először a csapat, ellenfelünk az orosz élvonalban szereplő Ahmat Groznij együttese lesz.  A nap utolsó közös programja ismét a vacsora volt 19:30 órakor, ezen már válogatott játékosunk, Vinícius Paulo is részt vett, aki csütörtök kora este érkezett meg Bad Waltersdorfba.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek