hu en
2019. Június 19. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Válogatott játékosaink is megérkeztek az ausztriai edzőtáborba

Nyolc nappal a Wales elleni győztes találkozó után Pátkai Mátéék is elkezdték az új szezont.

A keddi két, intenzívebb edzés után szerda délelőtt nem tartott tréninget Marko Nikolics, a reggelit követően játékosaink a szállodában maradhattak. Ebédig a legtöbben pihenéssel töltötték az idejüket, néhányan pedig a konditeremben dolgoztak. Délután viszont már ismét kemény edzést tartott játékosainknak a szakmai stáb. A közel kétórás gyakorlás elején megérkeztek válogatott játékosaink is, - Vinícius Paulo kivételével, ő csütörtökön csatlakozik a MOL Vidi FC-hez - akik délelőtt még a MOL Aréna Sóstóban laktát futóteszten vettek részt, a délutáni tréningen pedig könnyed, átmozgató foglalkozást vezényelt nekik Goran Basarics fitnesz-edző. 

Észak-macedón válogatott játékosunk, Boban Nikolov elárulta, hogy az elmúlt néhány napot otthon töltötte és igyekezett minél jobban feltöltődni. A két júniusi Eb-selejtezőjét Lengyelország és Ausztria ellen is elveszítette hazai környezetben az észak-macedón válogatott. Főleg az osztrákok elleni 4-1-es vereség volt különösen fájó Nikolovéknak, akik most jelenleg a hatcsapatos csoport ötödik helyén állnak 4 ponttal. 

Csütörtökön és pénteket napi két edzés szerepel a csapat programjában, szombat délután pedig következik az első nemzetközi felkészülési meccsünk az orosz FK Akhmat Grozny ellen.

CÍMKÉK
Kovács István Szabó Bálint Pátkai Máté Kovácsik Ádám Boban Nikolov
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek