hu en
2019. Június 19. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Válogatott játékosaink is megérkeztek az ausztriai edzőtáborba

Nyolc nappal a Wales elleni győztes találkozó után Pátkai Mátéék is elkezdték az új szezont.

A keddi két, intenzívebb edzés után szerda délelőtt nem tartott tréninget Marko Nikolics, a reggelit követően játékosaink a szállodában maradhattak. Ebédig a legtöbben pihenéssel töltötték az idejüket, néhányan pedig a konditeremben dolgoztak. Délután viszont már ismét kemény edzést tartott játékosainknak a szakmai stáb. A közel kétórás gyakorlás elején megérkeztek válogatott játékosaink is, - Vinícius Paulo kivételével, ő csütörtökön csatlakozik a MOL Vidi FC-hez - akik délelőtt még a MOL Aréna Sóstóban laktát futóteszten vettek részt, a délutáni tréningen pedig könnyed, átmozgató foglalkozást vezényelt nekik Goran Basarics fitnesz-edző. 

Észak-macedón válogatott játékosunk, Boban Nikolov elárulta, hogy az elmúlt néhány napot otthon töltötte és igyekezett minél jobban feltöltődni. A két júniusi Eb-selejtezőjét Lengyelország és Ausztria ellen is elveszítette hazai környezetben az észak-macedón válogatott. Főleg az osztrákok elleni 4-1-es vereség volt különösen fájó Nikolovéknak, akik most jelenleg a hatcsapatos csoport ötödik helyén állnak 4 ponttal. 

Csütörtökön és pénteket napi két edzés szerepel a csapat programjában, szombat délután pedig következik az első nemzetközi felkészülési meccsünk az orosz FK Akhmat Grozny ellen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek