hu en
2019. Június 18. 17:00  -  Molvidi.hu
Marko Nikolics: "Nagyon profin kell hozzáállnunk a párharchoz"

Vezetőedzőnk szerint hihetetlenül jó mentalitású csapat lesz az ellenfelünk az Európa Liga első selejtezőkörében.

"Egy viszonylag komoly hagyományokkal rendelkező csapat ellen játszunk majd, a klub egyike volt azoknak a montenegrói együtteseknek, amelyek a jugoszláv, illetve a szerb-montenegrói élvonalban is szerepeltek. Sok olyan játékost neveltek ki, akik később nemzetközi szinten is bizonyítani tudtak. Így a sorsolás után egy órával még nincs birtokunkban minden információ róluk, de ezeket hamarosan beszerezzük. Ami biztos, hogy egy hihetetlenül jó mentalitású csapatról van szó, igazi harcos gárda. Egyelőre még várjuk a híreket azzal kapcsolatban, hogy hol és mikor lesz az első mérkőzés, valamint hogy Podgoricában, vagy az ő stadionjukban lépünk majd pályára, mert azért van különbség a két helyszín között (tekintettel arra, hogy a másik montenegrói résztvevő, a Buducnost Podgorica is elvileg hazai pályán kezd, még nincs hivatalos helyszíne és időpontja a párharc első mérkőzésének – a szerk.). Mindenesetre óvatosan kell állnunk ehhez a két találkozóhoz, mert nagyon kellemetlen ellenféllel kerültünk szembe, előhúzhatnak új, fiatal játékosokat is bármikor. Nagyon profin kell hozzáállnunk a párharchoz, de a célunk természetesen a továbbjutás. Tudom, hogy a Vidi számára korábban már alakult kellemetlenül egy montenegrói mérkőzés, akkor a Mladost volt az ellenfél – most véleményem szerint egy erősebb, nagyobb tradícióval rendelkező klubbal állunk majd szemben, de természetesen már az első mérkőzésen szeretnénk jó eredményt elérni” - nyilatkozta közvetlenül a sorsolás után Marko Nikolics.

Frissítés: Az UEFA kedd esti tájékoztatása alapján a párharcot hazai pályán kezdjük. A találkozó július 11-én, 20:00 órakor kezdődik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek