hu en
2019. Június 18. 08:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A negyedik nap kezdődött az edzőtáborban

Marko Nikolics kedden két tréninget tart, a hétfő délután a pihenés jegyében telt. 

Csapatunk szombaton utazott 13 napos edzőtáborba Ausztriába. A délelőtti utazást követően délután egy átmozgató jellegű edzés szerepelt a programban, majd játékosaink és a szakmai stáb tagjai is elvonultak pihenni.

Vasárnap 8 és 9 óra között reggelizett a csapat, 10 órától pedig már a két kilométerre lévő edzőkomplexumban gyülekeztek a játékosok, ahova ezúttal is kerékpárral jutott el mindenki. Az első 50 percben Goran Basarics vezetésével a konditeremben dolgoztak labdarúgóink, majd 11 órától egy igen intenzív labdás edzés következett a kiválóan karbantartott centerpályán. A hőmérséklet néhány fokkal hűvösebb errefelé, mint otthon, de azért így is viszonylag gyakran kellett frissíteniük labdarúgóiknak. 

13 órakor következett az ebéd, majd a játékosok a jól megérdemelt pihenőjükre vonultak, ami nagyjából 16 óráig tartott, ugyanis 17-től ismét a labdáé volt a főszerep. A vasárnapi második edzésen már nem az iramon volt a hangsúly, hiszen játékosaink különböző taktikai elemeket gyakoroltak. Az edzés végéhez közeledve néhány viharfelhő gyülekezett Bad Waltersdorf felett, de az égiek kegyesek voltak hozzánk és végül kitisztult az idő. A vacsorát 19:30-kor szolgálták fel, ezt követően minden játékos elvonult pihenni a szobájába. 

Hétfőn kivételesen csak egy edzés szerepelt a programban, délutánra pihenőt kaptak a labdarúgók, ami nem is csoda, hiszen délelőtt közel kétórás, intenzív tréninget vezényelt Marko Nikolics. A rövid bemelegítés után körülbelül 50 perc kőkemény futás következett.

A foglalkozás második felében azért előkerültek a labdák is, szélről érkező beadásokra érkeztek a kapu elé a játékosok, akik szebbnél szebb találatokat szereztek fejjel és lábbal egyaránt. 

A hétfői ebédet követően délutánra mindenki pihenőt kapott, folytatás ma, immár ismét két edzéssel. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek