hu en
2019. Június 16. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Juhász Roland: "A következő szezonba megpróbálok apait-anyait beleadni"

Csapatkapitányunk beszélt az edzőtáborról és a válogatott sikereiről is, valamint elárulta, miért borotválták kopaszra a fejüket Huszti Szabolccsal.

"A kupadöntő előtt az utolsó bajnokink egyikére készültünk, amikor Huszti Szabi barátommal arról beszéltünk, hogy mivel kopóban van a hajunk, mi lenne, ha teljesen levágnánk. Eredetileg egyből a kupagyőzelem után, az öltözőben akartunk megszabadulni a maradék hajunktól, de aztán babonából inkább nem készítettük be a hajvágót, nehogy rosszul süljön el a döntő, így végül abban maradtunk, hogyha kupagyőztesek leszünk, akkor másnap reggel vágjuk le a hajunkat - így a szezonzáró ebédre már kopaszon érkeztünk meg. Szabi egyébként azóta is rendszeresen vágja a haját, én most egy picit növesztem. Ebből is látszik, hogy bár már nem mi vagyunk a legfiatalabbak, azért az ilyen mókákra még kaphatók vagyunk (nevet).

Számomra nagy öröm az, hogy a válogatott ismét nagyszerűen szerepel, ennek köszönhetően pedig újra kezd kialakulni az a futball-láz, amit legutóbb 2016-ban élhettünk át. Jó volt látni azt az önbizalmat, ami a válogatottunkat jellemezte a legutóbbi meccseken. Pátkai Máté újabb győztes góljának kimondhatatlanul örültem, ő egy nagyon hasznos és jó játékos, aki rengeteg munkát tesz hétről hétre a labdarúgásba. Sokan úgy gondolják, hogy az ő posztja egy vízhordó pozíció, véleményem szerint azonban az övé az egyik legfontosabb szerepkör a csapatban. Hosszú ideje a Vidiben és a válogatottban is magas szinten futballozik, ennek pedig a fontos, győztes gól is a jutalma. Minden siker nagyon fontos a magyar labdarúgás számára, szurkolok a nemzeti csapatnak, hogy valóra váltsa mindenki álmát, és 2016 után 2020-ban is kiharcolja a részvételt a kontinensviadalon. Ahogy eddig is, én ezután is ott leszek minden meccsen, és szurkolni fogok a srácoknak. Rövid pihenő után elkezdtük a Vidivel a felkészülést a következő szezonra. Számomra azért különleges ez az ausztriai edzőtábor, mert valószínűleg ez az utolsó nyári edzőtáborom, úgyhogy a következő szezonba megpróbálok apait-anyait beleadni, hogy semmi hiányérzet ne maradjon bennem, ha véget ér a profi labdarúgó-karrierem. Nagyon élvezem a munkát, egyelőre a legnagyobb ellenfelünk a nagy hőség, bár itt Ausztriában azért kellemesebb az idő, mint amilyen a héten otthon volt" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek