hu en
2019. Június 15. 09:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Már úton a Vidi az ausztriai edzőtáborba

Több nemzetközi felkészülési mérkőzés is vár csapatunkra a következő 13 napban.

Szombaton 9.00-kor elindult a Vidi az ausztriai edzőtáborba. Csapatunk június 27-ig készül a magyar határtól nem messze található Bad Waltersdorfban. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, orosz, osztrák és cseh élvonalbeli együttesekkel játszunk felkészülési mérkőzéseket.

Az első keret tagjain kívül ott volt a buszon négy fiatal játékos is, hiszen a többiekkel tartott Ausztriába a Vidi második csapatában a 2018/2019-es szezonban tíz mérkőzésen szereplő, 18 esztendős Tamás Olivér és a kapuban kilenc alkalommal védő, szintén 18 éves Németh Botond, valamint a Haladás engedélyével Juhász Rolandékkal utazott az U18-as válogatott Halmai Ádám és a már két NB I-es találkozón is kezdőként pályára lépő Nyári Patrik is.

Kovácsik Ádám, Vinícius Paulo, Boban Nikolov, Pátkai Máté, Kovács István és Szabó Bálint válogatott kötelezettségeik miatt néhány nap pihenőt kaptak, ők június 19-én csatlakoznak majd Marko Nikolics együtteséhez.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek