hu en
2019. Június 11. 10:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Válogatott hiányzókkal és további vizsgálatokkal folytatódott a hét

Szombattól Ausztriában készül a csapat az előttünk álló szezonra.

A hétfői felmérések után kedden további vizsgálatokkal és tesztekkel folytatódott a felkészülés eleje, szerdán azonban már két edzés is vár a csapatra. Juhász Rolandék péntekig Sóstón tréningeznek, majd szombaton Ausztriába utazik a csapat, ahol egészen június 27-ig készül majd a keret a tavaly nyár során már megismert szállodában és környezetben.

A válogatottakban szereplő játékosaink (Kovács István, Kovácsik Ádám, Pátkai Máté, Vinícius Paulo, Boban Nikolov és az U18-as válogatottnál szerepet kapó Szabó Bálint) egyelőre még természetesen nem csatlakoztak a többiekhez. Nem kellett megjelennie a felkészülés elején Joan Campinsnak, Hársfalvi Andrásnak és Elvir Hadzic-nak sem. Előbbi két labdarúgónak június 30-án lejár a szerződésük, pályafutásukat máshol folytatják, amelyhez további sok sikert kívánunk. Fiatal támadónk élő szerződéssel bír ugyan, de minden bizonnyal ő is máshol folytatja majd karrierjét. 

A kölcsönben szereplő játékosaink, Tóth Bence, Bolla Bendegúz, Réti Patrik, Szabó Bence, Bévárdi Zsombor és Sós Bence egyelőre szintén nem kezdték el a felkészülést, az ő sorsukról a közeljövőben születik döntés. A csapat szombattól ugyanott készül majd Ausztriában a szezonra, mint tavaly nyáron, a 12 nap alatt a tervek szerint több nemzetközi felkészülési mérkőzést játszunk majd – tájékoztatta honlapunkat sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek