hu en
2019. Június 10. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZEZONKEZDÉS
Hétfő délelőtt orvosi vizsgálatokkal kezdte a 2019-20-as idényt a MOL Vidi FC

Dr. Kovács Tibor csapatorvos és Futács Márkó is nyilatkozott az első napokról.

Furcsa időszakot él át a MOL Vidi FC, hiszen felnőtt női és U17-es együttesünk, valamint a felnőtt válogatottban szereplő játékosaink még le sem zárták a 2018-19-es idényt, ennek ellenére első csapatunk labdarúgói június 10-én délelőtt már az új idényre való felkészüléshez fogtak hozzá.

Ennek első mozzanatai a szokásos orvosi vizsgálatok, melyekre ezúttal a MOL Aréna Sóstóban, illetve a PraxisPont Magánorvosi Központban került sor.

A kezdésről dr. Kovács Tibor csapatorvos nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"Ebben az évben is két nap áll rendelkezésünkre a játékosok egészségügyi felmérésére: a hétfői és a keddi napok. Először a terheléses és fizikai tesztekre kerül sor, ezek részben orvosi, részben erőnléti vizsgálatok. A szakmai stáb részéről ezeket Goran Basarics erőnléti edző, Barta Gábor fizioterapeuta, valamint a medical team szervezi. Kedden tisztán orvosi vizsgálatokra kerül sor, vérteszt, szívultrahang és góckutatás elé néznek a játékosok. A hét második felében az eredményeket kielemezzük, hogy az edzőtáborra tisztában legyünk a labdarúgók egészségi és erőnléti állapotával" - fogalmazott dr. Kovács Tibor.

Futács Márkó az alábbiakat nyilatkozta honlapunknak:

"Ahogy azt korábban is elmondtam, nagyon várom, vártam már az új idény kezdetét, hiszen az elmúlt időszakban volt alkalmam alaposan kiipihennem magam a sérüléseim miatt. Motiváltan várom a felkészülést, az edzőtábort, az edzőmérkőzéseket, hogy minél jobb állapotban legyünk az Európa Liga-selejtezők kezdetére. Korábban, külföldön több időm volt a pihenésre, ez a szünet nem volt hosszú, de ezt most egyáltalán nem bánom, szerintem így is ki tudtunk kapcsolni egy kis időre" - mondta Futács Márkó.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek