hu en
2019. Június 06. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk U17-es csapatunk Ferencváros elleni osztályozójával kapcsolatban

A találkozóra június 8-án 11 órától kerül sor a MOL Aréna Sóstó 4-es edzőpályáján, a belépés díjtalan. 

A MOL Vidi FC U17-es csapata Simek Péter vezetésével csaknem hibátlan tavaszt produkált, amely végül a második helyre volt elegendő a II. osztályban. Mindez egyben azt is jelenti, hogy a küzdelmek nem értek véget együttesünk számára, hiszen így osztályozóra kerül sor az I. osztály 7. helyezettje, a Ferencváros ellen. Az osztályozó odavágóját június 8-án, szombaton 11 órától rendezik a MOL Aréna Sóstó 4-es edzőpályáján.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre a belépés díjtalan, viszont a stadion környékén lassabb haladásra lehet számítani, mivel a Fehérvár Rally miatt a Csíkvári út stadion előtti része - a bajnokikhoz hasonlóan - lezárásra kerül. Az utánpótlás-központot ezért a Balatoni úti felüljáró irányából vagy a Csíkvári út - Homoksor - Vásártér - Csíkvári út vonalon lehet megközelíteni.

Parkolásra az utánpótlás-központ előtti murvás parkolót használhatják szurkolóink. Amennyiben az megtelik, klubunk az Állatkórház előtti területet vagy az Interspar parkolóját javasolja. A stadion hazai (déli) oldali parkolója a Fehérvár Rally szervízparkolója lesz, így azt drukkereink nem tudják majd igénybe venni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek