hu en
2019. Május 29. 15:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
ÁLOMCSAPAT
Juhász Roland és Nego Loic a Goal.com álomcsapatában

Két labdarúgónkat is a legjobbak közé jelölte a neves hírportál magyar változata.

A 2018-19-es idény végeztével természetesen több magyarországi sportoldal is mérleget von a szezonról, összeállítva többek között a szezon csapatát is. Így tett a Goal.com magyar oldala is, amely legjobb tizenegyében két Vidi-játékost szerepeltet: Nego Loicot és Juhász Rolandot.

A portál az alábbi magyarázatokat fűzte játékosainkhoz:

Nego Loic

"Nego az EL-menetelés mellett a bajnoki ezüstérem megszerzésében is fontos szerepet töltött be. 5 gólja mellett a főként jobbhátvédként játszó francia 8 gólpasszt is kiosztott."

Juhász Roland

"Juhász még mindig képes az NB I-ben top szinten játszani, és irányítani a fehérváriak védelmét. A MOL Vidi kapitánya előrejátékban is jeleskedett, 4 góljából egy pedig győztes találat volt."

A Goal.com álomcsapata
Gróf Dávid (Budapest Honvéd FC) - Nego Loic (MOL Vidi FC), Miha Blazic (Ferencvárosi TC), Juhász Roland (MOL Vidi FC), Dzenan Burekovic (Újpest FC) - Sigér Dávid (Ferencvárosi TC), Fernando Gorriarán (Ferencvárosi TC) - Varga Roland (Ferencvárosi TC), Cseri Tamás (Ferencvárosi TC), Josip Knezevic (Puskás Akadémia FC) - Holender Filip (Budapest Honvéd FC)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek