hu en
2019. Május 26. 22:49  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Egygólos vereség Komáromban

Az utolsó fordulóban dől el, hogy a következő idényben is NB III-as marad-e a MOL Vidi FC II.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 29. fordulóMeccs center 
2-1
(1-0)
Schiller 17, Tóth 67
Komárom VSE:
Szabó -- Módi (Kenesei 67), Schiller, Végh, Musitz, Tóth (Vincze 82), Bán, Katona, Hajba, Végh, Koronczai
Kristán 90
MOL Vidi FC II:
Tujvel -- Pratsler, Hadzic, Zeke, Takács Martin, Major (Kristán 77), Galacs Erik (Pápai 46), Szabó, Tarnóczi (Horváth 46), Mocsi, Lencsés
2019.05.26. KomáromMolaji SporttelepJátékvezetők: Kovács TamásKis ZoltánDr. Bede Tamás

Vasárnap délután a harmadik helyezett Komárom otthonába látogatott második csapatunk. Ősszel a komáromiak nagyon magabiztosan, 4-0-ra tudtak nyerni Székesfehérváron. Tímár Krisztián ezúttal Tujvel, Szabó, Mocsi és Elvir Hadzic játékára számíthatott az NB I-es keretből.

Kiegyenlített játékot láthatott az első negyedórában az a közel 200 néző, aki kilátogatott a komáromi stadionba vasárnap délután. Aztán a 17. percben az első védelmi megingásunkat kihasználta a hazai csapat, Végh játszotta tisztára magát, majd éles szögből leadott közeli lövését Tujvel még védeni tudta, a kipattanót azonban a Vidi korábbi fiatal labdarúgója, Schiller Patrik lőtte közelről a kapunkba (1-0). A folytatásban a hazaiak birtokolták többet a labdát, de újabb gólhelyzet nem alakult már ki a szünetig.

Tímár Krisztián két támadó szellemű játékost is pályára küldött a második félidőben, azonban a játék képe nem igazán változott. Továbbra is inkább a hazai csapat irányított, a 67. percben pedig Tóth góljával már 2-0-ra vezetett a Komárom. Az utolsó 20 percben minden tartalékát mozgósítva támadott a MOL Vidi FC II. Tíz perccel a vége előtt Hadzic került helyzetbe, 15 méterről azonban a bal kapufát találta el. Csapatunk szépítő találatát Kristán Pál a 90. percben szerezte.

Egy fordulóval a szezon vége előtt az már biztos, hogy a 16. helyezett Andráshida kiesett. A mieink jelenleg a 15. helyen állnak, egy ponttal lemaradva a 14. Csepeltől. Három csapatnak is - Sárvár, Dunaharaszti és Pénzügyőr - 31 pontja van, így az utolsó játéknapon már nem a saját kezünkben lesz a sorsunk. Az biztos, hogy nekünk mindenképp nyerni kell hazai pályán a 10. helyen álló Szabadkikötő ellen, de még ebben az esetben is csak akkor lesz meg a bennmaradás, ha a Dunaharaszti vagy a Pénzügyőr egyetlen pontot sem szerez az utolsó fordulóban.

CÍMKÉK
2018-2019 NB III Nyugati csoport Komárom VSE - MOL Vidi FC II
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek