hu en
2019. Május 25. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Kedvezőbb helyzetből várhatják a vidis hölgyek a rájátszás visszavágóját

Szombat délután az első mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott női csapatunk a Kelen SC otthonában. 

Női NB II Rájátszás, 2018-2019, Női NB II Rájátszás, OdavágóMeccs center 
1-1
(0-1)
Tagyi 76
Kelen SC:
Erős -- Kovács (Horváth 84), Gruber, Nyéki (Árvay 64), Szabó (Horváth 46), Gyenes, Kókány, Bognár, Tagyi, Kerekes, Bernhardt (Balázs 46)
Pécsi Dóra 42
MOL Vidi FC:
Szalai Fanni -- Földesi (Janus Izabella 84), Gergics, Orgoványi Ivett, Pasker Renáta (Szehofner 66), Trampler, Pécsi Dóra (Császár 84), Szabó, Jánosi, Földvári Fanni Ildikó, Romanoczki (Békefi 80)
2019.05.25. BudapestKelen SC SporttelepJátékvezetők: Takács Ryan LeeRévész CsillaPéntek Zsuzsanna

Női csapatunk már hetekkel ezelőtt megnyerte az NB II-es bajnokság Nyugati csoportját. A versenykiírás értelmében kétmérkőzéses bajnoki rájátszás dönt a két NB II-es bajnok között arról, hogy ki játszhat a következő szezonban a magyar élvonalban. A Keleti csoportot a Kelen SC nyerte meg száz százalékos teljesítménnyel, így roppant nehéz mérkőzés várt női bajnokcsapatunkra.

A rájátszás első mérkőzését többek között a Vidi korábbi portugál futballistája, Filipe Oliveira is a helyszínen tekintette meg, de gyakorlatilag zsúfolásig megteltek a lelátók a Kelen SC stadionjában, mintegy 300 drukker biztatta a lányokat. A találkozót hatalmas küzdelem jellemezte, helyzet azonban egyik kapu előtt sem adódott túl sok. Az első kapura lövésre a 40. percig kellett várni, ekkor azonban a Vidi fiatal futballistája, Pécsi Dóra lőtt óriási bombagólt (0-1). 

A második félidőben cserékkel sikerült a hazaiak edzőjének felfrissítenie csapatát, kiegyenlítettebb lett a játék, az első játékrészben ugyanis nagy mezőnyfölényt harcoltak ki a vidis hölgyek. A 62. percben két hazai támadó vihette a labdát kapusunkra, Szalai azonban óriási bravúrral, lábbal tudott menteni. A 70. percben Gergics 20 méteres lövése csattant a kapufán. A 76. minutumban Tagyi góljával egyenlítettek a hazaiak, azonban gyakorlatilag a középkezdés után Trampler szerezhette volna meg a vezetést újra csapatunk részére, de nagy helyzetben ő is a kapufát találta el. A 89. percben egy szélről érkező beadást Trampler vágott a kapuba, a partjelző azonban azt jelezte, hogy a labda az alapvonal mögött már elhagyta a játékteret a beadás előtt, így maradt végül az 1-1.

Az idegenben szerzett gólnak köszönhetően csapatunk várhatja kedvezőbb helyzetből a jövő heti visszavágót, melyet szombaton 13 órakor rendeznek meg a MOL Aréna Sóstóban. 

CÍMKÉK
2018-2019 Női NB II Rájátszás Kelen SC - MOL Vidi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek