hu en
2019. Május 25. 12:25  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Fontos információk a beléptetéssel és a közlekedéssel kapcsolatban

Csak a III-as kapun tudnak belépni a stadionba szurkolóink, induljanak el időben a mérkőzésre! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbi tájékoztatást!

A ma esti, Budapest Honvéd - MOL Vidi FC kupadöntő előtt, szombaton délelőtt az összecsapást szervező Magyar Labdarúgó Szövetség a következő információkkal tájékoztatta klubunkat!

- A Vidi-szurkolók részére előzetesen kijelölt III-as és IV-es kapu közül csak a III-as kapun fognak tudni bejutni a stadionba! Kérjük szurkolóinkat, hogy a lassabb bejutás miatt időben induljanak el a mérkőzésre!

- A személyautóval érkezőknek a Lurdy Ház parkolóját, illetve a Fék utcában és a Vágóhíd utcában való parkolást javasolják!

- Kérjük szurkolóinkat, ne menjenek át másik szektorba, csak oda, ahova a jegyük szól!

A BKV tájékoztatása szerint a találkozót követően az 1-es villamos és az M3-as metrópótlók - szükség szerint - sűrűbben közlekednek majd! 

Egyéb utazási és jegyinformációkat ide kattintva olvashat!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek