hu en
2019. Május 20. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Kovács István: "Megvoltak a lehetőségeink"

Középpályásunk szerint sokkal jobban kell játszanunk a kupadöntőn, mint tettük azt Szombathelyen.

Az OTP Bank Liga 33. fordulóját követően - melynek során a MOL Vidi FC 1-1-es döntetlent ért el a Szombathelyi Haladás otthonában -, a molvidi.hu-nak a mérkőzést végigjátszó Kovács István nyilatkozott.

"Úgy készültünk, hogy sokkal motiváltabbak leszünk, mint a hazaiak, mivel nekünk még van egy rendkívül fontos tétmérkőzésünk: a kupadöntő. Ebbe szerettünk volna győzelemmel belemenni. Ennek ellenére sajnos nem sikerült azt az eredményt elérni Szombathelyen, amit szerettünk volna. Gratulálunk a Haladásnak, sajnáljuk, hogy kiestek, én személy szerint különösen, hiszen a nevelőklubomról van szó. Ettől függetlenül megvoltak a mi lehetőségeink is, de nem voltunk elég határozottak, élesek sem elöl, sem hátul. Ennél sokkal, de sokkal több kell mindenkitől, ha meg akarjuk nyerni a Magyar Kupát. Attól igazából nem féltünk, hogy el is veszíthetjük a mostani meccset, de az tény és való, hogy hátrányból már nehéz lett volna megnyerni a találkozót. Úgy éreztem, hogy egy gól fog dönteni, de végül kettő is esett. A Haladás találata kissé felébresztette a társaságot, elkezdtünk focizni, de tőlünk ennél sokkal több kell" - nyilatkozta Kovács István.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek