hu en
2019. Május 20. 10:44  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A MOL Vidi FC játékosai, edzői a Vidi Múzeumban kezdték a hetet

Id. Horváth Gábor múzeumigazgató, Tauser Zoltán a Vidi Múzeum kurátora, illetve Várkonyi Ádám, a MOL Vidi FC kereskedelmi és marketing igazgatója vezette körbe a csapatot a múzeumban.

Hétfőn 10 órakor, a csapat délelőtti edzése előtt a MOL Vidi FC játékosai és edzői rendhagyó programon vettek részt, ugyanis közösen meglátogatták a MOL Aréna Sóstóban található Vidi Múzeumot. Id. Horváth Gábor múzeumigazgató, Tauser Zoltán a Vidi Múzeum kurátora, illetve Várkonyi Ádám, a MOL Vidi FC kereskedelmi és marketing igazgatója vezette körbe a csapatot a múzeumban. A bejárat mellett került elhelyezésre a 2006-ban megnyert Magya Kupa serlegének hiteles másolata "Nyerjétek meg a Magyar Kupát!" lelkesítő felirattal. 

A jó hangulatú tárlatvezetésen Elek Ákos rátalált arra a válogatott mezre, melyet 10 évvel ezelőtt, 2009-ben az U21-es válogatott Olaszország elleni Eb-selejtezőjén viselt, amit 2-0-ra megnyertek a mieink. Stopira és Vinícius a 2012-es EL-menetelésről készült filmet nosztalgikus hangulatban tekintették meg, Huszti és Nikolov pedig a gombfoci-asztalon lejátszották a Bp. Honvéd - MOL Vidi FC Magyar Kupa-döntőt. 

A múzeumlátogatás végén a csapat még egy közös képre összeállt a vidis relikviák előtt, majd az edzőpálya felé vették az irányt, ahol 11 órakor elkezdődött a felkészülés a szombat esti kupadöntőre. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek