hu en
2019. Május 19. 20:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Juhász Roland: "Hullámzó volt a játékunk"

Csapatkapitányunk számára különösen fontos volt a vasárnapi mérkőzés.

Véget ért a 2018-19-es bajnoki idény. Együttesünk az utolsó találkozón, Szombathelyen 1-1-es döntetlent játszott az élvonaltól búcsúzó Haladással, a lefújást követően pedig Juhász Roland értékelt.

"Számomra különösen fontos volt ez a találkozó, hiszen az elmúlt három hétben kötőhártya-gyulladással bajlódtam, úgyhogy nagyon örültem, hogy újra pályán lehettem. Biztos voltam benne, hogy a Haladás bátor támadójátékot fog felvállalni, hiszen semmi veszítenivalójuk nem volt ezen a mérkőzésen, szerettek volna szépen búcsúzni a hazai közönségtől. Szép számmal kilátogattak! Ugyanakkor mi is szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a bajnokságtól és önbizalommal telve belemenni a kupadöntőbe, ezért van bennem hiányérzet a mai meccs miatt. Hullámzó volt a játékunk, voltak jobb és rosszabb periódusaink is, olyanok, amelyek a jövő héten biztosan nem fognak beleférni. Annak azért örülök, hogy sikerült kiegyenlítenünk, összességében x-es mérkőzés volt. Most van öt napunk, hogy kielemezzük ezeket a hibákat és kijavítsuk őket" - fogalmazott csapatkapitányunk, Juhász Roland.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek