hu en
2019. Május 17. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Elfogytak a vonatjegyek a kupadöntőre!

Pénteken az utolsó darab vonatjegyek is elfogytak a május 25-i kupadöntőre.

Csapatunk 2015 után ismét Magyar Kupa-döntőt játszik az idei szezon végén! Akárcsak négy évvel ezelőtt, ezúttal is százszázalékos teljesítménnyel - kilencből kilenc meccset megnyerve - jutottunk be a legrangosabb hazai kupasorozat döntőjébe, ahol az ellenfelünk a 14-szeres magyar bajnok, 7-szeres MK-győztes Budapest Honvéd együttese lesz.

A finálét Budapesten, a Groupama Arénában rendezik május 25-én, 19.30-tól. A stadion kapui két órával a kezdés előtt, 17.30-kor nyitnak. 

A találkozóra klubunk különvonatot szervezett, melyre péntek délután az utolsó utazási szelvények is elfogytak! Belépőjegyet természetesen továbbra is lehet vásárolni a találkozóra, akár interneten, akár személyesen - ide kattintva minden fontos információt megtalál a jegyvásárlás menetével kapcsolatban.
A Magyar Kupa-döntőn érvényes pályarendszabályokat az alábbiakban találják.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek