hu en
2019. Május 14. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   m4sport.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics az Év Edzője, Nego Loic az Év Játékosa lehet

Tamás Krisztián DVSC-nek lőtt gólja pedig bekerült a tíz legszebb találat közé. A 2019-es RangAdó Gála részletei.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a május 20-án, hétfőn nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő, 20 órakor kezdődő RangAdó Díjátadó gálán a legszebb gól mellett további kategóriákban hirdeti ki a legjobbakat - olvasható az m4sport.hu oldalon.

A férfi NB I:
- legjobb játékvezetője
- legjobb edzője
- Fair Play díjasa
- gólkirálya
- felfedezettje
- legjobb játékosa

A női NB I
- legjobb játékosa
- felfedezettje

A MOL Vidi FC-ből Nego Loic esélyes arra, hogy az OTP Bank Liga NB I legjobb játékosa legyen, míg Marko Nikolics a legjobb edzőnek járó díjat nyerheti meg. 

A szezon 10 legszebb góljának jelöltjeit az alábbi linkre kattintva tekintheti meg, a videó alatt pedig leadhatja szavazatát kedvencére. A 10 legszebb találat között ott van Tamás Krisztián DVSC-nek lőtt bombagólja is. A lista pénteken, a beérkezett voksok alapján háromfősre szűkül, onnan pedig új verseny kezdődik – természetesen továbbra is a drukkerek főszereplésével –, amelyet a május 20-i gála kezdetén zárnak le a szervezők véglegesen. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek