hu en
2019. Május 13. 16:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
STATISZTIKA
Fiola Attila, Elek Ákos és Marko Scsepovics bekerültek a 32. forduló csapatába

Mindhárom játékosunk először szerepel a forduló válogatottjában a mostani idényben.

A molvidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk május 11-én, a 32. fordulóban fordulatos mérkőzésen 4-2-re legyőzte az MTK csapatát, a pályán nyújtott teljesítményével három labdarúgónk került be a forduló válogatottjába.

A 32. forduló válogatottja
Szappanos Péter (Mezőkövesd, 307) - Fiola Attila (MOL Vidi FC, 323), Lovric Ivan (Honvéd, 327), Elek Ákos (MOL Vidi FC, 311), Matija Katanec (Mezőkövesd, 294), Tamás Márk (Diósgyőr, 291) - Vernes Richárd (Diósgyőr, 341), Windecker József (Paks, 295), Pekár László (Mezőkövesd, 296) - Nikolai Signevich (Ferencváros, 300), Marko Scsepovics (MOL Vidi FC, 296)

Érdekesség, hogy a 32. fordulóban teljesítményével bekerülő három Vidi-játékos közül mindegyik "újonc" a 2018-19-es idényben az InStat statisztikái alapján létrehozott összeállításokban. Ezt megelőzően sem Elek, sem Scsepovics, sem Fiola nem szerepelt még, utóbbi viszont most ráadásul azonnal rendkívül magas, 323-as értékkel debütált, így egyúttal posztján az idény 4. legjobb pontszámát is megkapta.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek