hu en
2019. Május 12. 20:43  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Egygólos vereség Nagykanizsán

A Nagykanizsa - MOL Vidi FC II NB III-as bajnokin kevés helyzetet dolgoztak ki a csapatok, a döntetlenszagú meccsen végül a szerencsésebb hazaiak örülhettek a lefújást követően. 

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 27. fordulóMeccs center 
1-0
(1-0)
Vittman 15
FC Nagykanizsa:
Horváth -- Kovács, Horváth, Pál, Kovács, Kretz (Hetesi 65), Gerencsér, Vittman (Lőrincz 46), Horváth, Major, Béli (Csáki 79)

MOL Vidi FC II:
Németh Botond Gábor -- Joan Campins, Pratsler (Balogh Ádám 69), Kristán (Kojnok 48), Hadzic, Zeke Márió, Takács Martin, Szabó, Horváth (Galacs Erik 56), Mocsi, Lencsés
2019.05.12. NagykanizsaOlajbányász SporttelepJátékvezetők: Kovács TamásGyürüsi PéterBaráth Noémi

Négy fordulóval a szezon vége előtt továbbra is a bennmaradásért küzd második csapatunk az NB III-as bajnokságban. Vasárnap délután az élmezőnyhöz tartozó Nagykanizsa otthonába utazott Tímár Krisztián fiatal együttese. A kezdőcsapatban négy NB I-es kerettag (Joan Campins, Elvir Hadzic, Szabó Bálint és Mocsi Attila) kapott helyet. 

Akárcsak két hete Felcsúton, ezúttal is orkán erejű szélben került megrendezésre a találkozó. Az első 45 percben a szél a hazaiakat segítette, emiatt a játék többnyire a mi térfelünkön zajlott. A 15. percben egy jobb szélről érkező beadást Vittman Ádám fejelt a kapunkba (1-0). A folytatásban - a szélnek is köszönhetően - nem alakult ki folyamatos, látványos játék. Mi főleg pontrúgásokból próbáltunk eredményesek lenni, míg a hazaiak a nagy erejű szél segítségében bíztak. A 32. percben Hadzic 24 méterről lőtt kapura egy szabadrúgást, a labda a jobb kapufa tövén csattant. Öt perccel később Szabó került nagy ziccerbe egy szögletet követően, de tíz méterről kapu fölé bombázott fiatal középpályásunk. A félidő végén Németh Botond tartotta meccsben a Vidi II-t, egy gyors hazai kontra végén Kovács közeli lövését védte hatalmas bravúrral a Vidi kapusa.

A második félidőben a szél már bennünket támogatott, de igazán nagy gólhelyzetet nem sikerült a rendes játékidőben kialakítanunk a nagykanizsai kapu előtt. A legközelebb a 73. percben jártunk a gólhoz, ekkor Takács távoli bombája a felső léc fölött nem sokkal hagyta el a játékteret. Az ötperces hosszabbítás legvégén egy előre ívelt labdát fejjel megcsúsztatott az egyik nagykanizsai védő a saját kapuja irányába, előrevetődve Mocsi még fejjel kicsit bele tudott érni a labdába, de Horváth bravúros vetődéssel mentett, a Nagykanizsa pedig megszerezte mindhárom pontot.

Második csapatunk ezzel a vereséggel visszacsúszott az utolsó előtti helyre a tabellán. A következő fordulóban, május 18-án vasárnap délelőtt a Sárvár együttesét látjuk vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek