hu en
2019. Május 06. 14:10  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
STATISZTIKA
Stopira bekerült a 31. forduló válogatottjába

Az ezúttal belső védőként futballozó hátvédünké lett a legmagasabb érték a posztján a fordulóban.

A molvidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk május 4-én, a 31. fordulóban 2-1-es vereséget szenvedett a Diósgyőri VTK-tól, a pályán nyújtott teljesítményével egy labdarúgónk került be a forduló válogatottjába.

A 31. forduló válogatottja
Nagy Gergely (Paks, 296) - Stopira (MOL Vidi FC, 315), Theodoros Berios (Kisvárda, 305), Pillár Róbert (Mezőkövesd, 300) - Remili Mohamed (Paks, 281), Márkvárt Dávid (Diósgyőr, 367), Gonzalo Vega (Puskás Akadémia, 311), Roman Karasyuk (Kisvárda, 281), Gheorghe-Theodor Grozav (Kisvárda, 312) - Davide Lanzafame (Ferencváros, 296), Josip Knezevic (Puskás Akadémia, 293)

A balhátvéd Stopira ezúttal középhátvédként szerepelt Marko Nikolics együttesében, azonban - természetesen góljának is köszönhetően - erről a posztról is sikerült beverekednie magát a forduló legjobbjai közé. Játékosunknak ez így az idény során már hetedik alkalommal sikerült, amely az elsők közé emeli ebben a tekintetben az OTP Bank Ligában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek