hu en
2019. Április 30. 14:05  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
MAGYAR KUPA
Marko Nikolics leülhet a kispadra a Magyar Kupa-döntőn!

Mérsékelte vezetőedzőnk, illetve kapusedzőnk, Brockhauser István eltiltását az MLSZ Fegyelmi Bizottsága.

A MOL Vidi FC-Debreceni VSC Magyar Kupa-elődöntő odavágójának hajrájában Farkas Ádám játékvezető előbb második sárga lappal kiállította csapatkapitányunkat, Juhász Rolandot, majd nem sokkal később elküldte a kispadtól Marko Nikolics vezetőedzőt is, valamint a mérkőzésről szóló jelentésébe belefoglalta a pályán hozzá szavakat intéző Brockhauser István kapusedzőt.

Az eset folyományaként a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága két Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a két szakembert, melyből egyet a DVSC elleni visszavágó során már letöltöttek.

Az MLSZ FB április 30-i ülésén személyesen is meghallgatta Marko Nikolicsot és Brockhauser Istvánt. Döntésük értelmében szakembereink eltiltását kettőről egy mérkőzésre csökkentették, ami azt jelenti, hogy az érintettek leülhetnek a kispadra a Budapest Honvéd FC elleni, május 25-i Magyar Kupa-finálén.

Marko Nikolicsot egy mérkőzésre szóló eltiltása mellé 300 ezer forint, Brockhauser Istvánt ugyanilyen időtartamú eltiltása mellé 100 ezer forint büntetés megfizetésére kötelezte az MLSZ FB.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek