hu en
2019. Április 29. 15:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Hibátlan ollózás a MOL Vidi FC labdarúgóitól (videó)

Vinícius Paulo, Kovács István, Kovácsik Ádám és öt utánpótlás-játékosunk segédkezett az Országzászló tér megszépítésében.

Megszűntek a talajmenti fagyok, végérvényesen beköszöntött a kertészeti szezon. A MOL Vidi FC játékosai számára pedig kiderült: nemcsak a pályán, hanem a kerti munka során sem egyszerű végrehajtani a tökéletes ollózást. Kovács István, Vinícius Paulo és Kovácsik Ádám mindezt elsőkézből is megtapasztalhatták.

A MOL Vidi FC három felnőtt és öt utánpótláskorú játékosa (Urbán Krisztián, Fodor Péter, Lengyel Máté, Major Martin, Ódor Máté) is segítséget nyújtott abban, hogy Székesfehérvár egyik legikonikusabb pontja tavaszi köntösbe bújjon.

A futballisták a virágültetés mellett a park aktuális kertészeti munkálataiban is részt vettek, így az Országzászló tér és ezzel együtt a Virágóra immár teljes díszben várja a városba látogató turistákat, illetve a székesfehérváriakat egyaránt. 

A népszerű játékosok rendkívül jól érezték magukat és bebizonyították, hogy egyrészt a kertészkedésben is hazai pályán vannak, másrészt pedig nem jönnek zavarba akkor sem, ha rendhagyó módon nem stoplisban kell végrehajtaniuk az ollózást.  

A munkálatok során a labdarúgók a Fiskars kerti eszközeit használták, melyek április 1. és június 23. között akár 44 százalékos kedvezménnyel is elérhetők a kijelölt MOL töltőállomásokon. A promóció további részleteiről a http://fiskars.mol.hu weboldalon tájékozhatnak az érdeklődök.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek