hu en
2019. Április 28. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Boban Nikolov: "Rettenetesen éreztem magam az öngól után"

Macedón középpályásunk szerint kontrolláltuk az összecsapást, a győzelem azonban nem sikerült.

A MOL Vidi FC az OTP Bank Liga 30. fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia FC ellen. A lefújást követően Boban Nikolov a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Kissé értetlenül állok az eredmény előtt, hiszen semmilyen veszélyt nem jelentett a kapunkra a Puskás Akadémia. Egy helyzetük volt, abból gólt szereztek. Kontrolláltuk az összecsapást, folyamatosan birtokoltuk a labdát, aztán megszereztük a vezetést, küzdöttünk, harcoltunk, mégsem tartottuk itthon a három pontot. Az öngól után rettenetesen éreztem magam, mivel a semmiből jött. Nyerni akartunk, de most már nem maradt más választásunk, mint győzni az utolsó három bajnokin a Diósgyőr, az MTK és a Haladás ellen, valamint természetesen a kupadöntőn. Most van két nap szünetünk, muszáj kipihennünk magunkat, hogy frissen vághassunk neki az utolsó összecsapásoknak" - fogalmazott középpályásunk, Boban Nikolov.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek