hu en
2019. Április 21. 13:44  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Nagyon fontos három pontot szerzett a Vidi II

Szabó Bálint góljával nyertünk 1-0-ra a Pénzügyőr ellen. 

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 24. fordulóMeccs center 
1-0
(0-0)
Szabó 78
MOL Vidi FC II:
Németh Botond Gábor -- Zeke Márió, Pápai (Tamás 65), Pratsler, Szabó, Takács Martin (Mocsi 88), Major, Komódi (Galacs Erik 46), Tarnóczi, Tamás Olivér, Lencsés

Pénzügyőr SE:
Czuczi -- Buzás, Tóth, Cseh, Despotovic (Brkic 60), Füleki, Varga-Sebestyén, Karvalics, Gaal, Nagy (Turi 80), Szabó
2019.04.21. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Móri TamásBőhm ÁrminPerák András

Vasárnap délelőtt a bennmaradásért való küzdelem szempontjából nagyon fontos mérkőzést rendeztek Székesfehérváron. A kiesés elől menekülő Pénzügyőr látogatott a szintén az alsóházban található MOL Vidi FC II-höz. Ősszel a fővárosban a mieink magabiztosan nyertek 3-1-re.

Az első félidőben kevés helyzetet láthattak a találkozóra kilátogató szurkolók, főleg a mezőnyjáték dominált, kiegyenlített küzdelem zajlott a felek között. A kapuk nem nagyon forogtak veszélyben, az első félidőben egyik kapusnak sem kellett komolyabb védést bemutatnia. Mindkét csapat főleg pontrúgásokból - szögletekből és szabadrúgásokból - próbált helyzetet kialakítani, de a befejezések alkalmával pontatlanok voltak a támadók.

A második félidőben eggyel nagyobb fokozatba kapcsolt Tímár Krisztián együttese, és ahogy teltek a percek, úgy sikerült egyre nagyobb mezőnyfölényt kiharcolnia a székesfehérvári csapatnak. Az 59. percben Szabó tartotta meg szépen a labdát, majd remekül ugratta ki Pratslert, aki a kifutó kapus mellett elhelyezte a labdát, az azonban a kapufa tövéről kipattant és a védők felszabadítottak. Öt perccel később egy sarokrúgást követően Lencsés fejelt öt méterről alig kapu mellé. A 70. percben adódott a legnagyobb gólszerzési lehetőség a Pénzügyőr számára, Nagy tekert 13 méterről centikkel kapu mellé.

A 78. percben Szabó Bálint mutatott be nagy szólót, a félpályáról indult meg a labdával fiatal középpályásunk, kicselezett két vendégjátékost, majd Brkic a 16-oson belül buktatta - a büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette (1-0). Néhány perccel később Tarnóczi gondolt egy merészet és 25 méterről kapura lőtt, a labda a felső lécen csattant. A 90. percben Mocsi fejelt kapu mellé egy sarokrúgást, majd a 92. percben Pratsler kapott remek indítást, okosan próbálta átemelni a labdát a kifutó kapus feje fölött, azonban a játékszer a kapu fölött hagyta el a játékteret, így maradt az 1-0-ás végeredmény. 

Második csapatunk roppant fontos rangadót nyert meg, jövő héten pedig a Puskás Akadémia FC II otthonába látogat Tímár Krisztián együttese. 

CÍMKÉK
2018-2019 NB III Nyugati csoport MOL Vidi FC II - Pénzügyőr SE
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek