hu en
2019. Április 21. 14:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: Soós Attila
Fiola Attila díjátadóként lépett jégre az U18-as jégkorong világbajnokságon

Válogatott hátvédünk a Japán-Szlovénia mérkőzés díszvendége volt.

Pénteken jégre lépett válogatott játékosunk Fiola Attila is az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A védő természetesen csak civilben tette ezt, hiszen ő adta át a mérkőzés legjobbjainak járó díjat a Japán-Szlovénia mérkőzésen.

Hátvédünk ezzel olyan fehérvári sportolókhoz csatlakozott díjátadóként, mint az Alba Fehérvár kosarasa, Lóránt Péter, az Alba Fehérvár kézilabdázója, Pelczéder Orsolya és a világbajnok öttusázó, Kovács Saci.

"Nagyon megtisztelő volt, hogy a szervezők rám gondoltak, és én lehettem az egyik díjátadó a pénteki jégkorongmérkőzésen. Ugyan nem vagyok tősgyökeres fehérvári, de az elmúlt években igyekeztem minél jobban részt venni a város pezsgő sportéletében, többek közt kosárlabda- és jégkorongmeccsekre is ki szoktam járni. A legutóbbi szezonban a Volán nagyon jó teljesítményt nyújtott, pénteken pedig volt alkalmam kicsit a vezetőkkel is beszélgetni, akik elárulták, hogy azon dolgoznak, hogy a jövőben a labdarúgók minél gyakrabban ki tudjanak látogatni a jégkorongmeccsekre, a jégkorongozók pedig a mi mérkőzéseinkre. Jó lenne, ha ez megvalósulna, szerintem nagyon jó kezdeményezés" - árulta el honlapunknak Fiola Attila.

A mérkőzést egyébként az egész tornát megnyerő Japánok nyerték 4-0-ra, a magyar válogatott a harmadik helyen végzett.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek