hu en
Szurkolói információk a Ferencváros elleni bajnoki rangadóra

A jegyek egységesen 2850 forintba kerülnek. Online jegyvásárlás esetén klubkártya szükséges. Klubunk szurkolói buszt indít.

A klub indít buszt a meccsre. 17.00-kor indul a Piac téri Munkaügyi Központ elől 2000 Ft/fő minimum 30 fő esetén indítjuk el és péntek délig lehet rá jelentkezni a Piac téri Vidishopban

A MOL Vidi FC a negyeddöntős Magyar Kupa-sikerek után a bajnokságban is összecsap a Ferencvárosi TC gárdájával. A Groupama Arénában rendezendő mérkőzésre április 20-án 19:30-as kezdettel kerül sor.

Jegyvásárlás

A találkozóra szurkolóink a VidiShopban, online (a meccsjegy.mlsz.hu-n) és meccsnapon a helyszínen is vásárolhatnak belépőt. Az online vásárláshoz klubkártya szükséges, a VidiShopban és meccsnapon a helyszínen viszont klubkártya felmutatása nem kötelező.

Javasoljuk szurkolóinkat, hogy belépőjüket lehetőség szerint elővételben váltsák meg, mert a helyszínen (17:30-tól) csak egy vendégpénztár lesz nyitva. A jegyek egységesen 2850 forintba kerülnek.

Szurkolói busz

Klubunk a mérkőzésre szurkolói buszt indít, melyre április 18-án, csütörtökön 12 óráig lehet jelentkezni a Piac téri VidiShopban. A busz április 20-án 17 órakor minimum 30 fő jelentkezése esetén indul a Piac téri Munkaügyi Központ előtti parkolóból.

Megközelítés, belépés

Szurkolóink az Albert Flórián utcából nyíló vendégparkolóban állhatnak meg. Amennyiben az megtelik, az Albert Flórián utcában javasolt a parkolás. A stadion két órával a mérkőzés előtt nyit, büfé a vendégszektorban lesz és a meccs vége előtt 15 perccel bezár.

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek