hu en
2019. Április 16. 11:40  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
A szezon hajrájában is: Sálakat fel!

Meccsnapi akció a DVSC ellen elődöntő napján.

Csapatunk kedden 18:00 órakor rendkívül fontos kupamérkőzést játszik a Debrecen ellen, az oda-visszavágós párharc tétje a döntőbe jutás. Az első mérkőzés kezdése előtt már két órával, 16:00 órakor kinyit a MOL Aréna Sóstó főépületében található VidiShop, amely külön meccsnapi akcióval készül a kuparangadóra.

Annak érdekében, hogy az eddiginél is nagyobb sálerdő fogadhatja a csapatokat a bevonulásnál, ezúttal a szurkolói sálak kaphatók majd 25 százalékkal olcsóbban! Be lehet szerzeni a legújabb bajnoki sálakat is, de korábbi darabokkal is bővíthetik szurkolóink a gyűjteményeiket! A bajnoki szurkolói sálakat 3 490 helyett 2 620 Ft-ért, az EL csoportkörös és EL Vidi-PAOK sálat 2 790 Ft helyett 2 095 Ft-ért, az EL Vidi-BATE és BL-playoffos Vidi-AEK Athen sálat 1 990 Ft helyett 1 495 Ft-ért lehet majd megvásárolni.

Az akciós árak csak 2019.04.16-án, a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban, a készlet erejéig érvényesek. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek