hu en
2019. Április 15. 17:55  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Nego Loic szerződést hosszabbított a MOL Vidi FC-vel

Francia-magyar játékosunk negyedik szezonját tölti a Vidiben és a folytatást is piros-kékben képzeli el!

Örömmel jelentjük be, hogy Nego Loic meghosszabbította szerződését a MOL Vidi FC-vel! 

A 28 éves francia-magyar játékos 2015 augusztusában érkezett klubunkhoz, azóta 160 tétmérkőzést játszott, melyeken 21 gólt ért el. A Vidivel 2018-ban magyar bajnok, 2016-ban és 2017-ben bajnoki ezüstérmes, tagja volt a 2017-ben Európa Liga-rájátszásig, 2018-ban Európa Liga-csoportkörig jutott együttesünknek.

"Először is szeretném megköszönni az egész klubnak, a tulajdonos úrtól egészen a játékostársakig és a szakmai stábig bezárólag, hogy bíznak bennem, ez számomra nagyon fontos. Ezért is örültem annak, hogy meghosszabbíthatom a szerződésemet. Szeretném a jövőben is meghálálni ezt a bizalmat, aki ismer, tudja, hogy mindent megteszek a pályán azért, hogy sikeres legyen a csapat. Még ebből a szezonból is sok van hátra, bízom benne, hogy szép eredményekkel zárjuk ezt az idényt is. Már hosszú évek óta Magyarország az otthonunk a családommal, ez a negyedik szezonom a Vidiben, természetesen hosszú távra tervezünk itt. Azt persze nem tudom megmondani, mi lesz velünk tíz, tizenöt év múlva, de az biztos, hogy jelenleg az országban és a klubnál is nagyon jól érzem magam, nincs semmi okom a váltásra" - nyilatkozta az új szerződés aláírása után Nego Loic.

"Ahogy korábban is többször mondtam, az egyik legnagyobb erősítés az a számunkra, ha az értékeinket meg tudjuk tartani. Nego Loic teljesítménye mindent elmond arról, miért is kínált neki új szerződést a klub. Számtalanszor bizonyította, hogy nemzetközi szinten is képes arra a kiemelkedő futballra, amit a hazai bajnokságban megszoktunk tőle. Örülök, hogy hosszabbítani tudtunk. Egyébként folyamatosan tárgyalunk a többi meghatározó játékosunkkal is a folytatásról, büszkén mondhatom, hogy lesznek még fontos bejelentéseink a közeljövőben" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek