hu en
2019. Április 15. 15:17  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Kerülj fel kedden is a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjére!

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falról is szurkolhatsz a csapatnak.

A DVSC elleni bajnoki rangadón kerülhettek fel lelkes szurkolóink első alkalommal a MOL Aréna Sóstó két hatalmas LED-falára, majd az Újpest elleni siker alkalmával is lehetőség volt "nagy felbontásban" biztatni a csapatot. Mindkét alkalommal több, mint százan szurkoltak ilyen módon (is) a Vidinek, így kedden, a Magyar Kupában is lehetőség lesz felkerülni a kivetítőre! 

Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a kivetítőre, nem kell mást tennie, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOs-re itt) majd a MOL Vidi FC - DVSC meccset kiválasztva készíteni egy selfie-t!

A lehetőség péntek reggeltől adott minden szurkolónk előtt, tehát azok is biztathatják ilyen módon a csapatot, akiknek nincs lehetőségük a MOL Aréna Sóstóban szurkolni. A helyszínen is érdemes fotózkodni, természetesen várjuk majd a stadionban készült képeket is. Az elkészült fotókat a kivetítő mellett Facebook-on is megjelenítjük majd, a találkozó lefújása után.

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, három Vidi-sálat sorsolunk ki. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek