hu en
2019. Április 15. 15:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
STATISZTIKA
Juhász, Hodzic és Vinícius bekerültek a 28. forduló csapatába

Három labdarúgó "képviseli" klubunkat a kör válogatottjában.

A molvidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk április 13-án, a 28. fordulóban a MOL Aréna Sóstóban 2-1-es győzelmet aratott az Újpest felett, a pályán nyújtott teljesítményével három labdarúgónk került be a forduló válogatottjába.

A 28. forduló válogatottja
Király Gábor (Haladás, 321) - Bogdan Melnyk (Kisvárda, 283), Vinícius Paulo (MOL Vidi FC, 285), Juhász Roland (MOL Vidi FC, 284), Theodoros Berios (Kisvárda, 284), Mohl Dávid (Haladás, 280) - Bódi Ádám (Debrecen, 268), Igor Kharatin (Ferencváros, 304), Rui Pedro (Haladás, 285), Galin Ivanov (Haladás, 264) - Armin Hodzic (MOL Vidi FC, 273)

Újpest elleni teljesítményével csapatkapitányunk nem kevesebb mint 9. alkalommal került be a 28 forduló során az adott kör álomcsapatába, amivel csúcstartó a ligában. Vinícius negyedszer, Hodzic másodszor van ott a legjobbak között.

CÍMKÉK
Vinícius Paulo Juhász Roland Armin Hodzic 2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek