hu en
2019. Április 15. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A DVSC elleni kupameccs előtt ismét családi programokkal várjuk a szurkolókat

A csapat biztatása mellett számos egyéb aktivitás miatt érdemes időben kijönni a találkozóra, a Vidi múzeum is várja az érdeklődőket.

Kedden 18 órától a bajnokságban a dobogóért küzdő, a Magyar Kupában a legjobb 4 közé jutó DVSC ellen lépünk pályára a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Legutóbb néhány hete, március végén bajnoki meccsen láttuk vendégül a Lokit, akkor 2-1-re nyerni tudtunk.

Természetesen kedden is nyitva lesz a stadionban található VidiShop, valamint az Aréna Bisztró is, de ezen felül is számos érdekességgel várjuk szurkolóinkat!

A „C” és a „D” lelátó alatti kerengőn mindenki bizonyíthatja tehetségét, hiszen a reflexfalnál Kovácsik Ádámékhoz hasonló reakcióidőre lesz szüksége drukkereinknek! A gyereksaroknál arcfestéssel, Vidi-kifestővel és természetesen Stoplival várjuk a legkisebbeket!

A Vidi Múzeum, Horváth Gábor tárlatvezetésével várja a drukkereket a rangadó előtt és után is.
A hiánypótló kiállítás klubunk 1941 óta íródó teljes történelmét megpróbálja bemutatni, számtalan nagy győzelemre, kiváló játékosra és csapatra emlékezhetnek a 78 év alatt összegyűlt rengeteg tárgyi emlék között!

Fontos tudnivalók

- a belépés mindenki számára ingyenes

- nyitva tartás: 16:00 óra és 20:45 óra között
- belépni és távozni is a VidiShopon keresztül lehet majd
- a múzeumban egyidejűleg maximum 25 ember tartózkodhat
- a továbbiakban minden hazai meccsnapon látogatható a tárlat, a pontos nyitvatartási időkről külön tájékoztatjuk szurkolóinkat

Várjuk Önöket a Vidi Múzeumban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek