hu en
2019. Április 14. 16:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Debrecen elleni Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzésére

Kapunyitás 16:30-kor, a megnyitott szektorok beengedőkapui közül a VIII-as kivételével mindegyik működik majd. Szurkolói busz indul 17:00-kor és 17:15-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

A Ferencvárosi TC összesítésben 4-1-gyel való kiejtését követően a Debreceni VSC-vel csap össze együttesünk a Magyar Kupa elődöntőjében. Az első mérkőzésre a MOL Aréna Sóstóban kerül sor április 16-án 18 órai kezdettel.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért aki teheti, időben induljon el a mérkőzésre!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1., 3. és 4. számú pénztárak 14:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges.

Kérjük, hozzanak magukkal személyi azonosításra alkalmas okmányt, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizheti a jegyen szereplő adatokat. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

A Debrecen elleni mérkőzésen a megnyitott szektorok beengedőkapui közül a VIII-ast kivéve a MOL Aréna Sóstó minden beengedőkapuja működik majd.

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)

VII. kapu

D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD, D4, D5, D6)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16:30-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 17:00-kor, illetve 17:15-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 17:00-S INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 17:15-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A MOL Vidi FC-Debreceni VSC mérkőzésen 5 büfé (4 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethetnek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetik ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal várja szurkolóinkat:


Szintén a Stadion Event Kft. üzemelteti az Aréna Bisztró Sóstót, amely a II-es kapunál 10:00 és 22:00 között meleg étellel és itallal várja szurkolóinkat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek