hu en
2019. Április 14. 21:27  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Nem kegyelmezett az NB III-as listavezető a Vidi II-nek

Az FC Ajka magabiztosan győzte le második csapatunkat vasárnap kora este.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 23. fordulóMeccs center 
3-0
(2-0)
Csizmadia 34, Nagy 42, Illés 51
FC Ajka:
Horváth -- Kenderes, Nagy, Horváth, Köles, Csemer, Nagy (Molnár 75), Illés (Oláh 62), Kovács, Csizmadia, Pákai (Bonivárt 82)

MOL Vidi FC II:
Németh Botond Gábor -- Zeke Márió, Vastag, Pápai (Kristán 75), Pratsler, Szabó, Takács Martin, Galacs Erik (Komódi 52), Joan Campins (Major 80), Tarnóczi, Tamás Olivér
2019.04.14. AjkaVárosi Szabadidő- és SportcentrumJátékvezetők: Juhász DávidImrő JánosPéntek Zsuzsanna

Az őszi szezon egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy fiatal csapatunk a 8. fordulóban pontot tudott rabolni a már akkor is magabiztosan az első helyen álló FC Ajkától. Azóta a Veszprém megyei alakulat előnye 10 pontra nőtt a második helyen álló Érddel szemben, míg Tímár Krisztián együttese a bennmaradásért küzd, így nem a piros-kékek voltak a vasárnap kora esti mérkőzés esélyesei.

Ennek megfelelően gyakorlatilag a mi térfelünkön zajlott a játék és amikor labdát szereztünk, azt csak rövid ideig sikerült birtokolnunk, komolyabb helyzetet nem is tudtunk az első félidőben kialakítani. Nem úgy a hazaiak, akik az első 25 percben többször is tesztelték Németh Botondot - akit Szabó Bálinttal együtt a napokban meghívtak az U18-as válogatott edzőtáborába is. Kapusunk nemcsak a kapu felé tartó lövéseket hárította, de a beadásokra is magabiztosan jött ki. A 34. percben aztán góllá érett a hazai fölény, Csizmadia - aki ősszel is betalált a kapunkba - becsapta védőjét, majd kapura lőtt, a labda az egyik menteni igyekvő játékosunkon megpattant, becsapva ezzel Némethet, aki nem tehetett semmit (1-0). A félidő vége előtt a góllövőlista éllovasa, Németh Mihály Krisztián növelte kettőre a hazai csapat előnyét.

Fordulás után nem sokat változott a játék képe, továbbra is a hazaiak akarata érvényesült a pályán, és az 51. percben Illés is betalált a kapunkba (3-0). Tíz perccel később emberhátrányba kerültünk, Vastag Richárdot második sárga lappal állította ki a játékvezető. Emberhátrányban aztán valamivel bátrabban kezdtünk el futballozni, és az utolsó negyedórában két nagy fehérvári helyzetet is feljegyezhettünk. Előbb Major beadását fejelte közelről kapura Pratsler, a hazai kapus nagy bravúrral védett, majd Komódi lövését hárította Horváth. Újabb találat már nem született a meccsen, az FC Ajka magabiztosan nyerte meg a találkozót.

A MOL Vidi FC II a következő fordulóban kiesési rangadót játszik Székesfehérváron, ugyanis a Pénzügyőrt látjuk vendégül vasárnap délelőtt 11-kor.

CÍMKÉK
2018-2019 NB III Nyugati csoport FC Ajka - MOL Vidi FC II
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek