hu en
2019. Április 14. 08:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Igor Angelovski: "Örülök, hogy Nikolov ilyen remek klubnál pallérozódik"

Észak-Macedónia szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg az Újpest elleni bajnokit és a molvidi.hu-nak is nyilatkozott.

A MOL Vidi FC szombat este az OTP Bank Liga 28. fordulójában az Újpest FC felett aratott 2-1-es győzelmet a MOL Aréna Sóstóban. Az összecsapást a helyszínen tekintette meg Észak-Macedónia szövetségi kapitánya, Igor Angelovski is, aki a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Látogatásomnak két oka van: az egyik Boban Nikolov, a MOL Vidi FC játékosa, a másik pedig Kire Ristevski, az Újpest FC labdarúgója. Nemcsak ezt a találkozót tekintem meg egyébként Magyarországon, hanem a keddi, DVSC elleni kupamérkőzést is. Szeretném felmérni, milyen teljesítményt nyújt a játékosom! Összességében az a véleményem Bobanról, hogy remek labdarúgó és remek ember is - valamint szeretném kihasználni ezt az alkalmat arra, hogy megköszönjem a MOL Vidi FC stábjának, azon belül is különösen Marko Nikolics vezetőedzőnek, hogy Nikolov mindig csúcsformában érkezik a nemzeti csapathoz. Örülök neki, hogy egy ilyen remek klubnál pallérozódik hétről hétre! A várost még nem volt időm megtekinteni, mert közvetlenül a stadionhoz jöttem, de a létesítmény nagyon tetszik, minden magas színvonalú itt, tényleg boldog vagyok, hogy Boban itt futballozik" - nyilatkozta honlapunknak Igor Angelovski.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek