hu en
2019. Április 12. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Az Újpest elleni meccs előtt ismét családi programokkal várjuk a szurkolókat

A csapat biztatása mellett számos egyéb aktivitás miatt érdemes időben kijönni a találkozóra, és a Vidi múzeum is várja az érdeklődőket.

Szombat este 19:30-kor a tabella harmadik helyén álló Újpest FC látogat a MOL Aréna Sóstóba. A vendégek hozzánk hasonlóan jó formában vannak, mindkét csapat kilenc-kilenc pontot szerzett a legutóbbi három bajnokiján.

Természetesen szombaton is nyitva lesz a stadionban található VidiShop, valamint az Aréna Bisztró is, de ezen felül is számos érdekességgel várjuk szurkolóinkat, akárcsak a legutóbbi, DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzés, vagy a Fradi elleni kupavisszavágó napján!

A „C” és a „D” lelátó alatti kerengőn mindenki bizonyíthatja tehetségét, hiszen a reflexfalnál Kovácsik Ádámékhoz hasonló reakcióidőre lesz szüksége drukkereinknek, az adidas „speedgunjánál” pedig kiderül az, hogy ki mennyi km/h -val képes meglőni a labdát! Fotófalunknál focitudást nem várnak az animátorok, egy nagy mosolyt annál inkább (ezúttal Juhász Roland egyik gólörömében találhatják magukat az érdeklődők), a gyereksaroknál pedig arcfestéssel, Vidi-kifestővel és természetesen Stoplival várjuk a legkisebbeket!

A Vidi Múzeum, Horváth Gábor tárlatvezetésével várja a drukkereket a rangadó előtt és után is.
A hiánypótló kiállítás klubunk 1941 óta íródó teljes történelmét megpróbálja bemutatni, számtalan nagy győzelemre, kiváló játékosra és csapatra emlékezhetnek a 78 év alatt összegyűlt rengeteg tárgyi emlék között!

Fontos tudnivalók

- a belépés mindenki számára ingyenes

- nyitva tartás: 17:30 óra és 22:15 óra között
- belépni és távozni is a VidiShopon keresztül lehet majd
- a múzeumban egyidejűleg maximum 25 ember tartózkodhat
- a továbbiakban minden hazai meccsnapon látogatható a tárlat, a pontos nyitvatartási időkről külön tájékoztatjuk szurkolóinkat

Várjuk Önöket a Vidi Múzeumban!

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek