hu en
2019. Április 10. 09:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk az Újpest elleni rangadóra

Kapunyitás 18:00-kor, a megnyitott szektorok beengedőkapui közül mindegyik működik majd. Szurkolói busz indul 18:30-kor és 18:45-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

A MOL Vidi FC újabb rangadót játszik az OTP Bank Ligában: a 28. fordulóban, április 13-án 19:30-as kezdettel a harmadik helyen álló Újpest FC-t fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért aki teheti, időben induljon el a mérkőzésre!

A stadion pénztárai meccsnapon 4 órával a kezdés előtt nyitnak!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon minden pénztár 15:30-kor nyit, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges.

Elővételben, a helyszínen a Debreceni VSC elleni Magyar Kupa-elődöntőre is lehetséges lesz a jegyvásárlás, bővebb információk ezen a linken találhatók.

Kérjük, hozzanak magukkal személyi azonosításra alkalmas okmányt, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizheti a jegyen szereplő adatokat. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Az Újpest elleni mérkőzésen a VIII-as kaput is megnyitjuk szurkolóink számára, így a megnyitott szektorok beengedőkapui mind nyitva lesznek. A C és D szektorba érvényes belépőkkel az V., VI. VII., VIII-as kapu bármelyikén be lehet lépni.

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)

VII-VIII. kapu

D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD, D4, D5, D6)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

Az Auchan áruház felől a városba érkezőket a MOL kútnál jobbra a Sárkeresztúri útra terelik, majd a Börgöndi útról térhetnek vissza a Szárcsa utcára.

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 17:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 17:30-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 18:30-kor, illetve 18:45-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 18:30-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 18:45-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A MOL Vidi FC-Újpest FC mérkőzésen a megnyitott szektorok minden büféje üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethetnek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetik ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.


Aréna Bisztró Sóstó

A Stadion Event Kft. gazdag kínálattal várja szurkolóinkat, az ét- és itallap ezen a linken érhető el.

Szintén a Stadion Event Kft. üzemelteti az Aréna Bisztró Sóstót, amely a II-es kapunál 13:00 és 22:00 között meleg étellel és itallal várja szurkolóinkat.

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek