hu en
2019. Április 07. 13:21  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Az 1. és a 90. percben szerzett gólokkal 2-1-re nyert a Vidi II

Pratsler és Lencsés voltak eredményesek részünkről.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 22. fordulóMeccs center 
2-1
(1-0)
Pratsler 1, Lencsés 90
MOL Vidi FC II:
Tujvel -- Zeke Márió, Pratsler (Szalai 85), Kristán (Pápai 59), Szabó (Gyürki Máté 65), Takács Martin, Major, Horváth, Tarnóczi, Tamás Olivér, Lencsés
Farkas 54
Dunaharaszti MTK:
Gyatyel -- Honti, Márton, Szalánszki (Torkos 75), Bíró, Farkas, Nichenko, Kovács (Vitányi 74), Gacsal, Dallos, Rétsági
2019.04.07. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Zám ZsoltTinnyei ZsoltRévész Csilla

Vasárnap délelőtt a 15. helyen álló MOL Vidi FC II vendége a 14. helyezett Dunaharaszti volt. Ellenfelünk múlt héten 1-0-ás hátrányból állt fel, és győzte le 2-1-re a dobogóért küzdő Komáromot, míg mi 3-0-ás előnyből kaptunk ki 4-3-ra a szintén dobogóért küzdő III. Kerület otthonában. Az első csapat keretéből ezúttal Tujvel és Szabó Bálint szerepelt Tímár Krisztián csapatában.

Ragyogóan kezdtük a meccset, pontosan 35 másodperc telt el, amikor Szabó indítását követően Pratsler vezethette egyedül kapura a labdát, majd 14 méterről higgadtan helyezett a kapuba (1-0). A 3. percben egy jobb oldali beadást követően az egykori NB I-es futballista, Igor Nicsenko fia lőtt közelről kapura, Tujvel azonban óriási bravúrral védett. A 15. percben Horváth szánta el magát lövésre, a labda nem sokkal kerülte el a Dunaharaszti kapuját. Tíz perccel később egy alapvonal közeléből visszagurított labdát Pratsler lőtt kapura, egy védő lábáról viszont a jobb kapufa mellé pattant a játékszer. 

A vendégek előreívelt labdákkal próbálkoztak, míg a Vidi II fiatal játékosai a tőlük megszokott sokpasszos, kombinatív játékot részesítették előnyben, további helyzetet azonban egyik csapat sem alakított ki az első 45 percben, a játék leginkább a vendégek térfelén zajlott.

Fordulás után, az 54. percben váratlanul egyenlített a Dunaharaszti: szélről érkező beadásra Farkas robbant a kapunk elé, és néhány lépésről a felső léc alá vágta a játékszert (1-1). Az egyenlítő találat után valamivel aktívabbak lettek a vendégek, de az újabb helyzeteket mi alakítottuk ki. A 67. percben Takács 20 méterről végzett el egy szabadrúgást, a dunaharaszti kapus nagy bravúrral védte a jobb alsó sarok felé tartó lövést. Öt perccel később egy szöglet utáni kavarodást követően Gyürki fordult kapura, de Gyatyel ezúttal is hárítani tudott. 

Sokáig úgy tűnt, hogy pontosztozkodással zárul a találkozó, azonban a 90. percben az előretörő Zekét két szép csel után felrúgták a 16-oson belül, a büntetőt Lencsés nagyon higgadtan értékesítette (2-1).

Győzelmével roppant fontos 3 pontot szerzett NB III-as csapatunk, amely jövő héten a listavezető Ajka otthonába látogat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek