hu en
2019. Április 05. 10:45  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Vásárolja meg jegyét a Debreceni VSC elleni Magyar Kupa-elődöntőre!

A jegyértékesítés már elkezdődött. Javasoljuk, hogy mivel az internetes jegyvásárláshoz nincs szükség klubkártyára, belépőiket váltsák meg kényelmesen, online! A belépőt nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

A Cigánd, a Vác, a Budafok, a Taksony és a Ferencváros kiejtése után a Debreceni VSC gárdájával mérkőzik a MOL Vidi FC a Magyar Kupa elődöntőjében. A párharcot mi kezdjük hazai környezetben, a MOL Aréna Sóstóban április 16-án 18:00-kor kerül sor a találkozóra.

A mérkőzésre a 2019. tavaszi bérletek érvényesek lesznek!

A 2019. tavaszi szezontól az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Jegyárak

A Debreceni VSC elleni Magyar Kupa-elődöntőre már elindult a jegyértékesítés.

A B-szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, D4, D5, D6 illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, azaz a belépők elővételben 1500 forintba, meccsnapon a helyszínen 2500 forintba kerülnek.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfőnként, szerdánként és péntekenként
10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Munkanapokon:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-13:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5050666

Minden Vidi-szurkolót várunk április 16-án, töltsük meg ismét a MOL Aréna Sóstót és szurkoljunk telt ház előtt a Vidinek!

Előzetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Aréna Sóstón a tavaszi szezonban is megkülönböztetésre kerülnek kiemelt és nem kiemelt mérkőzések. Kiemelt mérkőzésnek számítanak a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd elleni rangadók.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek