hu en
2019. Április 04. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Scsepovicsra hosszabb kényszerpihenő vár, Elek Ákos szerencsésebb volt

Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat a Ferencváros elleni MK-meccsen megsérült játékosaink állapotáról.

"Közvetlenül a sérülés után Elek Ákos állapota nyugtalanítóbb volt, mint Scsepovicsé, ugyanis középpályásunknál átmeneti látásképtelenség alakult ki a sérült szemén, emiatt pedig egyensúlyzavar is fellépett nála. Abban a pillanatban több komolyabb sérülés lehetősége is fennállt. Egyszóval a sérülések után Elek esete keltett nagyobb aggodalmat az orvosi stábban. Ehhez képest mégis Scsepovics sérülése a súlyosabb, annak ellenére, hogy az eset után közvetlenül nem voltak komolyabb tünetei és később sem. Este aztán a CT-vizsgálat során több törést is diagnosztizáltunk Scsepovics arcán: járomív-törés, valamint többszörös felső állkapocscsont-törés és alsó állkapocscsont-törés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás. Játékosunkra további vizsgálatok várnak, melyeket egy specialista fog elvégezni és az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni csatárunk" - nyilatkozta honlapunknak Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek