hu en
2019. Április 02. 14:37  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
JÁTÉKVEZETŐ
Kassai Viktor vezeti a Ferencváros elleni Magyar Kupa-visszavágót

Az ismert játékvezető már hetedik alkalommal működik majd közre Vidi-meccsen a szezonban.

A MOL Vidi FC egygólos előnyből várja a Ferencváros elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóját. Az MLSZ kijelölte az április 3-án, szerdán 18 órakor kezdődő összecsapás játékvezetőjét, aki nem más lesz, mint a legismertebb jelenlegi magyar sporttárs, Kassai Viktor.

Kassai Viktor 1990-ben tett játékvezetői vizsgát, a hazai élvonalban 1999 óta, a nemzetközi porondon 2003 óta vezet mérkőzéseket. Ebben a szezonban már rengeteg alkalommal találkoztunk vele.

A DVSC ellen augusztusban 1-1-es döntetlent játszottunk, az MTK-tól szeptemberben 3-0-ra kikaptunk, a Paks vendégeként novemberben 4-0-ás sikert könyvelhettünk el, a Honvédet decemberben Székesfehérváron 2-0-ra vertük játékvezetése mellett. 2019-ben a Puskás Akadémia elleni 3-0-s vereség és az MTK elleni 3-1-es siker során működött Vidi-meccsen.

Ez lesz az ötödik Magyar Kupa-meccs, amit a Vidinek vezet, az eddigi négyből hármat elveszítettünk - a legemlékezetesebb a 2016-os vereség volt. Akkor csakúgy, mint most, a Ferencvárossal mérkőztünk és csakúgy, mint most, győztünk a Groupama Arénában (1-0-ra). A találkozón több vendégmegmozdulás borzolta a kedélyeket, végül egy kezezés miatt megítélt 82. perces, Kovácsikra visszapattanó, majd onnan a kapuba csorgó büntetővel jutott tovább az FTC (1-2) - a gól után nem sokkal Pátkai, Suljic és Trinks is a kiállítás sorsára jutott.

Kassai Viktor munkáját az oldalvonalak mellől szerdán Ring György és Vígh-Tarsonyi Gergő, az alapvonalak mögül pedig Farkas Ádám és Szilasi Szabolcs fogják segíteni. A tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Kepe Arnold látja majd el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek