hu en
2019. Április 02. 17:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Juhász Roland: "Úgy kell kimennünk a pályára, mintha 0-0-ról kezdenénk"

Az első mérkőzésen gólt szerző középhátvéd természetesen továbbjutást ünnepelne a szerda esti FTC elleni találkozó lefújása után.

„Nem kezdtük a legfényesebben az évet, de ebből sikerült kilábalnunk, szerintem a folyamatos fejlődés látszik az eredményeken is és a játékunkon is. A kupában a Ferencváros elleni első mérkőzésen sikerült jól megakadályoznunk ellenfelünk támadójátékát, de abban bízom, hogy a visszavágó a mi játékunkról szól majd. Persze van egy alapjátékunk, ami az őszi idényben működött akár az Európa Ligában is, de támadásban szeretnénk előrelépni. Nem szabad beleesni abba a hibába, hogy kényelmesen várjuk a meccset, félre kell tenni az odavágó eredményét. Úgy kell kimennünk a pályára, mintha 0-0 lett volna az eredmény. Néha lehet látni, akár a Bajnokok Ligájában is, hogy elaltatja az előny a csapatokat, ezt el kell kerülnünk. Fontos ilyenkor a mentális része a dolgoknak, de ismerve az edzői stábot és a csapatot, ezzel nem lesz gondunk.”

Az odavágón csapakapitányunk gólt is szerzett, amivel együtt már öt gólnál tart a szezon során. Szerdán vajon "remeghet az ellenfél és rezeghet a háló"?

„Tisztában vagyok vele, hogy mi az elsődleges feladatom a csapatban és a játékrendszerben. Nem gondolom, hogy nagyban változik az alapfelfogásunk, mint a többi mérkőzésen. Az első mérkőzésen is láthattuk, milyen fontos szerepe van a pontrúgásoknak, erre nagyon sok hangsúlyt fektetünk. Ha ezekből lesznek lehetőségeim, remélem tudok velük élni.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek