hu en
2019. Március 31. 21:24  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Egygólos vereség a III. Kerület otthonában

Fiatal csapatunk három góllal is vezetett, végül azonban a hazai együttes nyerte meg a 3 piros lappal és 9 sárga lappal "tarkított" bajnokit.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 21. fordulóMeccs center 
4-3
(0-2)
Szalai 55, Szalai (ög) 74, Borvető 83, Borvető 88
III. Kerület TVE:
Jeszenszky -- Gyepes, Nikházi (Kürti 69), Kaszai, Rabatin (Pleszkán 90), Petneházi, Borvető, Fazakas, Szalai (Varga 79), Sorecz, Erdei
Hadzic 19, Horváth 23, Pratsler 49
MOL Vidi FC II:
Németh Botond Gábor -- Pápai (Szalai 67), Pratsler, Hadzic, Takács Martin (Komódi 64), Major, Tamás, Horváth (Gyürki Máté 46), Tarnóczi, Tamás Olivér, Lencsés
2019.03.31. BudapestIII. kerületi TVE SporttelepeJátékvezetők: Juhász BálintImrő JánosMolnár István

A 2019-es esztendőben még veretlen, gólt is csupán egyet kapó, immár a dobogó harmadik helyén álló III. Kerület TVE vendége volt vasárnap délután a MOL Vidi FC II. A találkozóra mintegy 600 néző látogatott ki, akik remek hangulatot varázsoltak a Kalap utcai stadionba. A Vidi NB I-es keretéből ezúttal Elvir Hadzic és Tamás Krisztián lépett pályára második csapatunkban.

Kiválóan kezdtük a találkozót, a 17. percben Tarnóczi indította Pratslert, aki egyedül vezethette a labdát kapura, Gyepes azonban hátulról, utolsó emberként lerántotta játékosunkat. A hazaiak védőjét azonnal kiállította a játékvezető, mi pedig 21 méterről végezhettünk el egy szabadrúgást. A labda mögé Hadzic állt, aki óriási gólt lőtt a kapu bal felső sarkába (0-1). Néhány perccel később Horváth lépett ki egyedül a labdával, és magabiztosan értékesítette a ziccert (0-2). A 29. percben Nikházi lövését védte Németh nagy bravúrral. Az első játékrész utolsó tíz percében enyhe mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de nem sikerült szépíteniük a szünet előtt.

Sőt a fordulást követően mi szereztünk újabb gólt, a 49. percben Pratsler harcolt ki egy 11-est, amit aztán magabiztosan értékesített is (0-3). A büntető előtt egyébként Erdeit túlzott reklamálásért kiállította a játékvezető, így már kettős emberelőnyben voltunk. Úgy tűnt, hosszú idő után végre sima győzelmet szerez második csapatunk, azonban az 55. percben egy szöglet után Szalai fejelt a kapunkba 1-3-ra módosítva az eredményt. Egy perccel később Fazakas és Hadzic rángatták kölcsönösen egymást, majd mindkét játékos a földre került. Meglepetésre a játékvezető Hadzicnak egyből pirosat mutatott fel, míg a hazai játékos sárgával megúszta.

A 74. percben egy oldalról kapu elé belőtt labda pattogott ide-oda, végül a néhány perccel korábban pályára lépő Szalai Péterről pattant a kapunkba - öngól (2-3). Érezhető volt ekkor már, hogy a rutinos hazai együttes vérszemet kapott, míg a mieink hiába voltak emberelőnyben, és hiába vezettek szép támadásokat, nem sikerült újra bevennünk a hazai csapat kapuját.

A 83. percben aztán Borvető használta ki védelmünk hibáját (3-3), majd két perccel a lefújás előtt a győztes találatot is megszerezte Borvető (4-3).

A MOL Vidi FC II egy fordulatos, sok gólt és még több lapot hozó bajnokin maradt alul a dobogóért küzdő III. Kerülettel szemben. Április 7-én a Dunaharaszti látogat majd Sóstóra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek