hu en
SZURKOLÓI
Három meccses rangadóbérlet, kedvezményes áron!

Klubunk a tavasz legjobban várt hazai mérkőzéseire egyedi lehetőséget kínál szurkolóinknak.

Az OTP Bank Liga 2017-18-as idényének bajnoka, a MOL Vidi FC 2019 tavaszán megvédheti címét és ehhez a szurkolók biztatására is szükség van! Együttesünk a következő hónapok során több, kiemelten fontos mérkőzést vív mind az NB I-ben, mind a Magyar Kupában.

Klubunk a tavasz legjobban várt hazai meccseire rangadóbérlettel kedveskedik drukkereinknek, amely három találkozót foglal magába: a DVSC elleni márciusi és az Újpest elleni áprilisi bajnokikat, valamint a Ferencváros elleni hazai Magyar Kupa-összecsapást. Szurkoljunk együtt a Vidinek a fontos rangadókon a MOL Aréna Sóstóban!

A rangadóbérlettel 20%-kal olcsóbban tudnak belépni szurkolóink a kiemelt mérkőzésekre, ahhoz képest, mintha a jegyeket külön-külön az egyes meccsekre vásárolnák meg.

Rangadóbérlet

A rangadóbérletet március 12., kedd és 30., szombat között vásárolhatják meg drukkereink klubkártya nélkül a Piac téri VidiShopban, a MOL Aréna Sóstó főpénztárában, illetve klubkártyával a meccsjegy.mlsz.hu-n, online.

Rangadóbérlet érvényessége
Dátum Mérkőzés Sorozat
március 30. MOL Vidi FC - Debreceni VSC OTP Bank Liga
április 3. MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC Magyar Kupa
április 13. MOL Vidi FC - Újpest FC OTP Bank Liga

 

Rangadóbérlet árak

A rangadóbérletnek számos előnye van. Rangadóbérletet vásárló szurkolóink a jegyárakhoz képest 20% kedvezménnyel és gyorsabban juthatnak be a három mérkőzésre, ahol egyúttal garantált ülőhelyhez is jutnak. A kártya felmutatásával drukkereink 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a VidiShopban és online, a vidishop.hu oldalon is, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Gyermekek számára akár 1200 Ft-ért is váltható rangadóbérlet!

Bérleteseink idén nyáron is elsőbbséget fognak élvezni a nemzetközi mérkőzésekre való jegyvásárlás során!

A Fresh Corner Lounge-ról részletes információkat ide kattintva olvashat.

14 év alatti gyermekek 1200 Ft-ért vásárolhatnak bérletet a D1, D2, D3, D4, D5, illetve RBD szektorokba. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhatnak.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

A "B" szektorok bérletértékesítésre egyelőre nem kerülnek megnyitásra.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamit születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Rangadóbérlet-értékesítés helyszínei

A Piac téri VidiShop és a MOL Aréna Sóstó főpénztára március 15-én zárva tart.

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30

MOL Aréna Sóstó Főpénztár

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Március 12-14. között, illetve március 18-tól hétfőnként, szerdánként és péntekenként:
10:00-17:00

Internet Az online rangadóbérlet-vásárláshoz kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu  

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5050666.

Online rangadóbérlet-vásárlás

Az online rangadóbérlet-vásárláshoz klubkártya szükséges!

Az online bérletvásárlás során a vásárló megvesz egy utalványt, valamint megadja számlázási címét, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, a vásárló 2 napon belül az [email protected] címre írva megadhat egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1400 forint.

A futárszolgálat csak a március 27-én 17 óráig megvásárolt bérleteket tudja házhozszállítani március 29., péntekig. Az ezután beérkező bérletrendeléseket március 30-án, szombaton, a MOL Aréna Sóstó főpénztárában lehet átvenni 18:00 és 20:15 között.

Klubkártya

A MOL Vidi FC hazai mérkőzéseinek megtekintéséhez jegy-, illetve személyes bérletvásárlás esetén – ahogy eddig sem – nem kötelező a klubkártya. Ettől függetlenül szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis a belépők váltása jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattints ide!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek