hu en
2019. Március 28. 18:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Kerülj fel a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjére!

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falról is szurkolhatsz a csapatnak.

A DVSC elleni, szombaton 19:30 órakor kezdődő rangadón a szünetben is érdemes lesz a lelátókon maradni, hiszen a LED-falon szurkolóink csapatot biztató fotóit nézhetjük meg. Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a kivetítőre, nem kell mást tennie, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOs-re itt) majd a MOL Vidi FC-DVSC meccset kiválasztva készíteni egy selfie-t!

A lehetőség csütörtök 18:00 órától adott minden szurkolónk előtt, tehát azok is biztathatják ilyen módon a csapatot, akiknek nincs lehetőségük a MOL Aréna Sóstóban szurkolni. A helyszínen is érdemes fotózkodni, az első félidő végéig várjuk majd a stadionban készült képeket is. Az elkészült fotókat a kivetítő mellett Facebook-on is megjelenítjük majd, a találkozó lefújása után.

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, három Vidi-sálat sorsolunk ki. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek