hu en
2019. Március 23. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
MOL Vidi FC II - 1-1-es döntetlen a Ménfőcsanak ellen

Az első félidőben a vendégek szerezték meg a vezetést, Pratsler Benjámin a 49. percben egyenlített.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Tavaszi szezon, 20. fordulóMeccs center 
1-1
(0-1)
Pratsler 49
MOL Vidi FC II:
Tujvel -- Joan Campins, Zeke Márió, Pápai (Komódi 62), Pratsler, Hadzic, Szabó, Horváth (Gyürki Máté 79), Tarnóczi (Takács Martin 56), Tamás Olivér, Lencsés
Serfőző 13
Ménfőcsanak ESK:
Ficsór -- Visy, Böcskey, Németh, Serfőző (Czanik 56), Kelemen, Németh (Koncsag 62), Füredi, Gyagya, Kószás, Nagy (Veres 73)
2019.03.23. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Horváth LászlóBaghy CsabaHorváth Attila

A vasárnap esti Magyarország - Horvátország válogatott mérkőzés miatt ezúttal szombaton rendezték meg az NB III-as bajnoki fordulót. Csapatunk 11 órakor a 8. helyezett Ménfőcsanakot látta vendégül a MOL Aréna Sóstó IV-es számú edzőpályáján. Az NB I-es keretből ezúttal Tomás Tujvel, Joan Campins, Szabó Bálint és Elvir Hadzic játékára számíthatott Tímár Krisztián. Ősszel a két együttes ménfőcsanaki összecsapásán 0-0-ás döntetlen született. 

A Ménfőcsanak kezdte veszélyesebben a találkozót, a 13. percben Tujvel óriási bravúrral védte Böcskey közeli ziccerét, a kipattanót követően azonban nem sikerült felszabadítanunk, végül Serfőző 15 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (0-1). A 20. percben Pápai szabadrúgása Pratslert találta meg, aki 14 méterről kapu mellé bombázott. A 24. minutumban ismét Tujvel mutatott be nagy bravúrt, Németh tekert 20 méterről, oldalról a rövid felső irányába egy szabadrúgást, kapusunk azonban hárítani tudott. Félóra telt el a meccsből, amikor Elvir ugratta ki Horváthot egy remek labdával, fiatal támadónk egyedül vezethette a játékszert a ménfőcsanaki kapusra, aki azonban védte az öt méterről leadott lövést. Két perccel később ismét Ficsórnak kellett hárítania, ezúttal Hadzic szabadrúgása után. A félidő legvégén Joan Campins jobb oldali beadását Pratsler lőtte kapu fölé 10 méterről.

A második félidő elején már nem hibázott a Vidi II támadója, ismét Joan Campins szolgálta ki Pratslert, aki két csel után 15 méterről óriási gólt lőtt (1-1). A második félidőben valamivel kevesebb helyzetet jegyezhettünk fel, azonban próbáltuk irányítani a játékot, de a második gólt nem sikerült megszereznünk, a végeredmény 1-1 lett.

Második csapatunk jövő héten a III. Kerület otthonába látogat. 

CÍMKÉK
2018-2019 NB III Nyugati csoport MOL Vidi FC II - Ménfőcsanak ESK
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek