hu en
2019. Március 20. 12:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Vásárolja meg jegyét a Ferencváros elleni Magyar Kupa-rangadóra!

Az online jegyvásárláshoz klubkártya szükséges. A belépőt nem fontos kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

A Magyar Kupa negyeddöntőinek odavágóján a MOL Vidi FC a Ferencvárosi TC otthonában kiélezett összecsapáson 2-1-es előnyt szerzett, így jó helyzetből várhatjuk az április 3-án 18 órától kezdődő visszavágót is. Amennyiben ezt a rangadót is sikerrel vesszük, együttesünk már a legjobb négy közé juthat a sorozatban!

Ahogy azt korábban is jeleztük, a Ferencváros elleni hazai MK-mérkőzésre a 2019-es tavaszi bérletek érvényesek!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online jegyvásárláshoz klubkártya szükséges, személyes jegyvásárlás esetén pedig meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

A főpénztár meccsnapon nem nyit ki.

Családi programokkal várjuk szurkolóinkat szerdán is a MOL Aréna Sóstóban! A részletekért kattintson!

Jegyárak

A Ferencváros elleni Magyar Kupa-meccsre március 20-tól lehet megvásárolni a belépőjegyeket. A Taksony elleni mérkőzéssel ellentétben a megvásárolt belépők helyre szólnak!

A MOL Aréna Sóstó semleges szektora a D6, ahová bármilyen klubkártyával, valamint MLSZ-kártyával is lehetséges a jegyvásárlás. A B-szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, D4, D5, D6 illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A vendégjegyek ára online elővételben megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, azaz a belépők elővételben 2500 forintba kerülnek.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfőnként és péntekenként
10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Munkanapokon:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-13:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható! Az online jegyvásárláshoz klubkártya szükséges.

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5050666

Minden Vidi-szurkolót várunk április 3-án, töltsük meg ismét a MOL Aréna Sóstót és szurkoljunk telt ház előtt a Vidinek!

Előzetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a MOL Aréna Sóstón a tavaszi szezonban is megkülönböztetésre kerülnek kiemelt és nem kiemelt mérkőzések. Kiemelt mérkőzésnek számítanak a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd elleni rangadók.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek