hu en
2019. Március 18. 15:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
STATISZTIKA
Vinícius és Stopira bekerültek a 25. forduló csapatába

Csapatkapitány-helyettesünk és balhátvédünk is kimagaslót nyújtott a Mezőkövesd elleni találkozón az InStat szerint.

A molvidi.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk március 16-án, a 25. fordulóban a MOL Aréna Sóstóban 1-0-s győzelmet aratott a Mezőkövesd felett, a pályán nyújtott teljesítményével két labdarúgónk került be a forduló válogatottjába.

A 25. forduló válogatottja
Dibusz Dénes (Ferencváros, 313) - Lovrencsics Gergő (Ferencváros, 319), Vinícius Paulo (MOL Vidi FC, 312), Mijusko Bojovics (Újpest, 309), Stopira (MOL Vidi FC, 306) - Mohamed Amin Mezghrani (Honvéd, 307), Fernando Gorriarán Fontes (Ferencváros, 331), Igor Kharatin (Ferencváros, 316), Martin Juhar (Diósgyőr, 258) - Holender Filip (Honvéd, 364), David N'Gog (Honvéd, 337)

Csapatkapitány-helyettesünk, Vinícius ebben az idényben eddig egyszer szerepelt a forduló csapatában: a 6. fordulóban, ami nem is volt annyira régen, hiszen azzal az Újpest elleni, pótolt bajnokival nyitotta meg a MOL Vidi FC a MOL Aréna Sóstót november 21-én. Ugyanazon a mérkőzésen Stopira is bekerült a forduló válogatottjába. A mostanin kívül még a 18. fordulóban érte ezt el, amikor a Ferencvárost győztük le hazai pályán 2-1-re. A Mezőkövesd elleni teljesítményére kapott 306-os pontszámánál egyedül Heister tudott magasabbat a balhátvédek közül (ő viszont háromszor), így zöld-foki-szigeteki játékosunké a 4. legmagasabb érték a posztján.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek