hu en
2019. Március 13. 00:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Solymosi Péter vezeti az FTC elleni kupameccsünket szerda este

Négy hónap után vezet ismét MOL Vidi FC-meccset Solymosi Péter.

A 46 éves Solymosi Péter 24 éve, 1995-ben tette le a játékvezetői vizsgát, és 1997 őszén egy Várpalota – Badacsonytomaj ifjúsági mérkőzésen debütált. Hamar tagja lett az NB III-as játékvezetői keretnek, majd másfél év múlva besorolást kapott az országos keretbe, ahol először NB II-es, aztán NB I/B-s csapatok mérkőzéseit dirigálta.

A nemzeti bajnokság első osztályában 2000 őszétől tevékenykedik, 2002-ben vezette első meccsét, egy MTK – Matáv FC Sopron mérkőzést. A 2014-15-ös idényben az év legjobb játékvezetőjének választották.

Csapatunk legutóbb tavaly novemberben találkozott NB I-es bajnokin Solymosi sporttárssal, akkor a Mezőkövesd - MOL Vidi FC meccset vezette, melyet 1-0-ra elveszítettünk.

Szécsényi István és Szalai Balázs az oldalvonalak mellől, Karakó Ferenc és Szőts Gergely az alapvonalak mögül segíti Solymosi munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Lémon Oszkár látja el a szerda 18:00-kor kezdődő kupameccsen.

CÍMKÉK
2018-2019 Magyar Kupa Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek