hu en
2019. Március 13. 20:40  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: „Büszke vagyok a csapatra, de nagy csata lesz a visszavágón is!”

A két vezetőedző értékelte a Ferencvárosi TC-MOL Vidi FC kupamérkőzést.

Marko Nikolics:

„Örülök, hogy sokan voltak a lelátón, ez jó az egész magyar focinak, de talán még ennél is többen szurkolhatnának a csapatoknak akkor, amikor az elmúlt 2-3 év legjobb együttesei meccselnek egymás ellen. Gratulálok a játékosoknak, egész nap és a mérkőzés közben is esett az eső, nem volt könnyű ilyen talajon játszani. Természetesen örülök a győzelemnek, hiszen mindig jó érzés egy nagy meccsen nyerni, de nem dőlhetünk hátra, a párharcnak nincs vége, hiszen a Ferencváros egy jó csapat, nagy csatára számítok a fehérvári visszavágón. Ezt a mérkőzést két remek pontrúgással sikerült eldöntenünk, nagy veszélyben egyébként nem forgott egyik kapu sem. Ha a védekezésből támadásba való átmenetnél két-három passz jobban össze van kötve, akkor befejezhettük volna a mérkőzést, de az is igaz, hogy a Ferencvárosnak is volt egy-két kisebb lehetősége az első félidőben. Egyébként benne vagyunk egy jó sorozatban, hat győzelem mellett egy döntetlenünk van az elmúlt hét mérkőzésen, mégis kicsit úgy érzem, mintha le lennénk becsülve. Lehet, hogy mi tettük túl magasra magunk számára a lécet a tavalyi bajnoki címmel és európai szerepléssel. Mindenesetre ma is bizonyították a srácok, hogy remek mentalitással képesek menni előre, bátor szívvel játszottak, büszke vagyok rájuk! Köszönöm a hazaiaknak és vezetőedzőjüknek a barátságos fogadtatást.”

Sergei Rebrov:

„Nagyon sokat támadtunk a mai mérkőzésen és tudtuk, hogy nem offenzív szellemű csapat lesz az ellenfél. Rendkívül nehéz 0-1-ről kezdeni egy összecsapást, most pedig gyakorlatilag ez történt, korán gólt kaptunk. Az első félidőben több helyzetünk is akadt, egyszer betaláltunk, de akár több alkalommal is eredményesek lehettünk volna. A második félidőben próbáltunk helyzeteket kialakítani, de figyelnünk kellett, hiszen a Vidi veszélyes kontrákból. A fegyelmezettség roppant fontos volt, minden játékosnak pontosan tudnia kellett a szerepét, hogy ne kapjunk több gólt. A Kisvárda elleni kupameccs után sokkal mérgesebb voltam a játékosaimra, most látszott, hogy akarnak, de higgyék el, borzasztóan nehéz 10 védő ellen játszani. Az odavágónak most már vége, várjuk a visszavágót és megpróbálunk fordítani."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek